Οι πιο πολυσύχναστες πόλεις στον κόσμο για Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Το Σύδνεϋ είναι η πρώτη μεγαλούπολη που υποδέχεται κάθε χρονιά το νέο έτος.

Οι πιο πολυσύχναστες πόλεις στον κόσμο για Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Το περίτεχνο και άκρως εντυπωσιακό πρωτοχρονιάτικο σόου του ανεβάζει τον πήχη για όλες τις υπόλοιπες μεγαλουπόλεις που το ακολουθούν. Το γλέντι ξεκινάει επίσημα στις 13:00 με την πρώτη βολή του κανονιού στο λιμάνι. Από εκεί και πέρα οι δρόμοι αρχίζουν σιγά-σιγά να γεμίζουν από κόσμο. Στις 19:00 ξεκινούν τα Family Fireworks που είναι ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά.

Όμως, το θέαμα με τα πυροτεχνήματα, που όλοι περιμένουν πώς και πώς κάθε χρόνο, λαμβάνει χώρα ακριβώς τα μεσάνυχτα και διαρκεί ακριβώς 12 λεπτά. Τα πυροτεχνήματα που εκτοξεύονται από παντού (τη Sydney Harbour Bridge, τις οροφές όλων των ουρανοξυστών της περιοχής, την Όπερα, ακόμα και από τα πλοία που είναι αραγμένα στο λιμάνι) κάνουν τη νύχτα μέρα και δεν αποτυγχάνουν ποτέ να αφήσουν τους πάντες άφωνους.

Η όλη εκδήλωση, που δίκαια αποκαλείται «Harbour of Light», προσελκύει πάνω από ένα εκατομμύριο κόσμο κάθε χρόνο και έχει πάντα τηλεοπτική κάλυψη, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι διοργανωτές θα βάζουν πάντα τα δυνατά τους για να σας προσφέρουν ένα πολύ καλό θέαμα. Το πάρτι κρατάει μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Ιανουαρίου και μιας και εκεί τέτοια εποχή είναι καλοκαίρι, δεν έχετε να ανησυχείτε πως ο καιρός μπορεί να χαλάσει τη διασκέδαση σας.

Διαβάστε περισσότερα στο aboutickets.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved