Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να πλύνετε τα παιχνίδια του παιδιού και του νεογέννητου!

Το μεγαλύτερο βάσανο για μια μαμά είναι να είναι το σπίτι της πεντακάθαρο για να προστατέψει τα παιδιά της από τα μικρόβια. Τι γίνεται όμως με τα παιχνίδια του μωρού; Και ειδικά του νεογέννητου;

Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να πλύνετε τα παιχνίδια του παιδιού και του νεογέννητου!

Τα παιχνίδια χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Στα πλαστικά και τα πάνινα. Τα πλαστικά καθαρίζονται και απολυμαίνονται πιο εύκολα. Είτε είναι καινούργια είτε χρησιμοποιημένα, με ένα απλό υγρό μαντηλάκι απολύμανσης απομακρύνονται μικρόβια και σκόνη. Ακόμα, υπάρχει στο εμπόριο ειδικό σπρέι που κάνει αυτή ακριβώς τη δουλειά. Ψεκάζεις τα παιχνίδια, μετά τα καθαρίζεις με ένα πανάκι και είναι έτοιμα. Αν κάνετε αυτή τη διαδικασία αρκετό καιρό πριν έρθει το μωράκι σας στο σπίτι φροντίστε να κλείσετε τα παιχνίδια καλά σε ένα πλαστικό κουτί ούτως ώστε να μην ξαναέρθουν σε επαφή με σκόνη.

Τα πάνινα παιχνίδια είναι περισσότερο επικίνδυνα. Τα ζωάκια και τα μικρά αρκουδάκια που δεν έχουν εξαρτήματα μπορούν να μπουν στο πλυντήριο με μεγάλη όμως προσοχή. Μέσα σε μια μαξιλαροθήκη που θα δέσουμε στην άκρη και στο πρόγραμμα χωρίς στύψιμο.

Την ίδια διαδικασία μπορούμε να ακολουθήσουμε για τα λούτρινα ζωάκια.

Περισσότερα στο mothersblog.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved