Η νέα αγωγή Λάτσιου εναντίον Μενεγάκη και οι απαιτήσεις για τη βίλα στα Μελίσσια

Νέες, ακόμα πιο άγριες διαστάσεις παίρνει η κόντρα της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου που αν και πριν από δύο χρόνια πήραν συναινετικό διαζύγιο, στην πορεία διαπίστωσαν πως αυτά που τους χωρίζουν είναι πολύ πιο σοβαρά!

Η νέα αγωγή Λάτσιου εναντίον Μενεγάκη και οι απαιτήσεις για τη βίλα στα Μελίσσια


Όπως το υπέροχο σπίτι στα Μελίσσια όπου ζει η παρουσιάστρια με τα τρία τους παιδιά. Με νέα του αγωγή, ο Γιάννης Λάτσιος ζητά την πώληση της βίλας με πλειστηριασμό διεκδικώντας το 25% της αγοραστικής του αξίας, όσο δηλαδή και το μερίδιο που του αναλογεί! Ο δικαστικός πόλεμος ανάμεσά τους ξεκίνησε πέρυσι καθώς ο ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1 διεκδικεί περισσότερα χρήματα από εκείνα που θεωρεί δίκαια η πλευρά της Ελένης Μενεγάκη.

«Είναι προφανής η πρόθεσή του να μου προκαλέσει οικονομική βλάβη, χωρίς να έχει προς τούτο κανένα δικαίωμα. Όταν συμφωνήσαμε να εκδώσουμε το 2010 συναινετικό διαζύγιο, δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα. Τότε δεν θεωρούσε ότι είχε τέτοια αξίωση» ανέφερε πριν από έναν χρόνο η Ελένη σε αγωγή-απάντησή της προς την αγωγή του Γιάννη Λάτσιου, ο οποίος της ζητούσε 1.600.000 ευρώ!

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved