Αφήστε για λίγο τον ονειροκρίτη και δείτε πως τα όνειρα μας επηρεάζουν στο ξύπνιο μας

Ζήλεια, θυμός, τσαντίλα και άλλα ωραία....

Αφήστε για λίγο τον ονειροκρίτη και δείτε πως τα όνειρα μας επηρεάζουν στο ξύπνιο μας

Μια έρευνα διαπίστωσε ότι το περιεχόμενο των ονείρων που έχουμε δει τη νύχτα μας επηρεάζει κατά πολύ στην πραγματική μας ζωή, δημιουργώντας νεύρα, αμφιβολίες ή ζήλιες.

Μελέτες που έχουν γίνει σχετικά με τα όνειρα και το πως μας επηρεάζουν την επόμενη ημέρα έχουν γίνει πολλές ωστόσο αυτή τη φορά μια νέα έρευνα εξετάζει αν αυτό που σκεφτόμαστε- ονειρευόμαστε επηρεάζει το πως θα ενεργήσουμε την επόμενη ημέρα. Αν π.χ αρχίζουμε έτσι ξαφνικά να ζηλεύουμε τον σύντροφό μας, χωρίς εκείνος να μας έχει δώσει την αφορμή, ενώ εμείς σταθήκαμε στο όνειρο που είδαμε.

Οι επιστήμονες ζήτησαν από 61 άνδρες και γυναίκες να γράψουν λεπτομερώς τα όνειρα που είδαν. Όλοι μαζί κατέγραψαν 842 όνειρα και το 87% είχαν δει έστω μια φορά όνειρο που αφορούσε τον σύντροφό τους. Μάλιστα, όταν το όνειρό τους είχε να κάνει με ζήλεια όσον αφορά τον αγαπημένο τους την επόμενη ημέρα παρατηρήθηκαν προβλήματα στη σχέση.

Επίσης, όταν ένα όνειρο σχετίστηκε με μια σύγκρουση με κάποιον συνάδελφος, φίλο, γνωστό την επόμενη ημέρα όντως παρατηρήθηκαν δυσκολίες ως προς την επικοινωνία με τα συγκεκριμένα πρόσωπα ενώ όσοι είδαν ότι απάτησαν τον/την σύντροφό τους στον ύπνο τους παρατηρήθηκε πτώση ως προς την οικειότητα αλλά και την αγάπη που έδειξαν προς τον σύντροφο τους τις επόμενες ημέρες.

Είναι σαφές πως λειτουργεί και το αντίστροφο. Αν δείτε ένα όμορφο όνειρο αυτό να γίνει η αφορμή για μια υπέροχη ημέρα. Αλήθεια εσείς τι όνειρο είδατε χθες;

Πηγή: queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved