Οι πιο σέξι γυναίκες διαιτητές στο Onsports: «Μας φλερτάρουν οι παίκτες!»

Δύο από τις πιο ελκυστικές διαιτητές γένους θηλυκού που υπάρχουν μιλούν στο Onsports για την αντιμετώπιση που λαμβάνουν στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ο οποίος ανδροκρατείται και δεν κρύβουν ότι δέχονται ερωτικές προτάσεις μέσα στα γήπεδα από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές!

Οι πιο σέξι γυναίκες διαιτητές στο Onsports: «Μας φλερτάρουν οι παίκτες!»

Η Ορέλι Σαρά Μπολιέ από την Ελβετία και η Αλεξάντρα Μιλόγιεβιτς από τη Σερβία έχουν αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό του αθλήματος σε όλον τον πλανήτη. Έγιναν γνωστές μέσω βίντεο και φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από τη δραστηριότητά τους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Όπως μπορείτε εύκολα να φανταστείτε γίνεται πανικός στους αγώνες που «σφυρίζουν».

Οι ίδιες εκμυστηρεύονται στο Onsports ότι παίκτες και οπαδοί τίς φλερτάρουν μην μπορώντας να αντισταθούν στην ομορφιά τους, αλλά εκείνες δεν ανταποκρίνονται, καθώς όπως τονίζουν το βλέπουν σαν δουλειά. Εξάλλου, έχουν η κάθε μία το αγόρι της απολαμβάνοντας τη στήριξή του χωρίς να υπάρχει φόβος από καμία από τις δύο πλευρές για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Έχουν επίγνωση του κινδύνου τού να είσαι διαιτητής, αλλά το αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία επιβιώνοντας με τον δικό τους τρόπο από τα περιστατικά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο με τη βία και το φλερτ. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Μπολιέ δεν διστάζει να τιμωρεί με κίτρινη κάρτα τους ποδοσφαιριστές που της την... πέφτουν!

Η Μπολιέ είναι πρώτη διαιτητής χαμηλών κατηγοριών στη χώρα της και έχει εκφράσει την επιθυμία να μην διαιτητεύσει μεγάλους αγώνες. Η Μιλόγιεβιτς είναι επόπτρια στην πρώτη κατηγορία του σερβικού πρωταθλήματος, ενώ συμμετέχει και σε αγώνες της FIFA και της UEFA μεταξύ γυναικών παικτριών.

Διάβασε περισσότερα στο onsports.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved