Λόγοι που οι γυναίκες τα φτιάχνουν με... παντρεμένους

Άβυσσος η... ψυχή της γυναίκας!

Λόγοι που οι γυναίκες τα φτιάχνουν με... παντρεμένους

Δεν θα ήταν πολύ ωραία να υπήρχε μόνο ενός είδους σχέση ανάμεσα σε 2 εραστές, η οποία θα είχε να κάνει με την απόλυτη πίστη και αφοσίωση μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος; Ναι ωραία θα ήταν αλλά δυστυχώς πλέον, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Καλώς ή κακώς υπάρχουν πολλών ειδών σχέσεις οι οποίες περιλαμβάνουν sex και συναισθήματα, τα οποία συνήθως καταλήγουν σε ολική καταστροφή. Το χειρότερο δε, δεν είναι ούτε οι ελεύθερες σχέσεις, ούτε και ένα τσιλιμπούρδισμα όταν κάποιος είναι σε δεσμευμένος, αλλά το κέρατο σε ένα γάμο! Και μη νομίζετε ότι το παίζουμε ηθικολόγοι, αλλά όσο να πεις, όταν έχεις μπει στη διαδικασία να παντρευτείς κάποιον, τότε μάλλον το έχεις δει αλλιώς το θέμα. Και καλά ο παντρεμένος άντρας θα την κάνει την αταξία του, για τους δικούς του λόγους, που οι περισσότεροι, όλοι βασικά είναι λάθος, μία ελεύθερη γυναίκα όμως, για ποιο λόγο μπαίνει στη διαδικασία να κάνει κάτι τέτοιο; Παρακάτω λοιπόν σας έχουμε τους βασικότερους από αυτούς αν και... άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

1. Άγνοια: Όχι ότι θέλουμε να τις δικαιολογήσουμε, αλλά πραγματικά τις περισσότερες φορές η εκάστοτε πέτρα του σκανδάλου δεν έχει ιδέα ότι ο άντρας που έχει απέναντί της είναι παντρεμένος! Αφήστε δε, που οι δεσμευμένοι άντρες τείνουν να είναι πιο δοτικοί, γιατί έτσι ζουν καλύτερα το παραμύθι! Επιπλέον, αν στο γάμο του δεν περνάει καλά, ή ψάχνει για περιπέτειες, θα γίνει πιο επιθετικός και από... ταύρο και πιο ευέλικτος και από... αίλουρο! Μα ένα κοπλιμέντο, μα ένα βλέμμα φλογερό αλά Antonio Banderas και το κάστρο πέφτει! Σίγουρα ο πρώτος μήνας περνάει χωρίς να γίνουν οι απαραίτητες αποκαλύψεις και δυστυχώς όταν γίνουν είναι πια αργά. Ο έρωτας έχει εμφανιστεί και είναι σχεδόν ακατόρθωτο στην εκάστοτε να το κόψει μαχαίρι. Κάποιες τα καταφέρνουν και μπράβο, αλλά οι περισσότερες όχι!

2. Δεν θέλουν δεσμεύσεις: Ναι υπάρχει κι αυτό το είδος γυναίκας, αν και πιστεύουμε ότι είναι κάτω από ορισμένες συνθήκες. Μπορεί για παράδειγμα να έχει μόλις βγει από μία σχέση και το μόνο που έχει ανάγκη να είναι το sex. Επιπλέον, μπορεί να χρειάζεται έναν άντρα, αλλά μόνο για τα απολύτως απαραίτητα, άντε καμιά έξοδο, στην καλύτερη μια εκδρομή, χωρίς ελέγχους, ζήλειες και περαιτέρω δεσμεύσεις. Τελοσπάντων, για να είμαστε και απολύτως ειλικρινείς και ολίγον κυνικοί, αν ο άλλος έχει χρήματα, τότε αυτό και μόνο αρκεί! Αφήστε δε, που θα την πηγαίνει στα καλύτερα, όπου εκεί θα μπορεί να συναναστρέφεται την... καλή κοινωνία και να κάνει την έρευνά της για τα επόμενα θύματα! Άδικο έχουμε;

3. Επιβεβαίωση: Αν νομίζατε ότι οι γυναίκες αράχνες υπάρχουν μόνο σε αστυνομικά μυθιστορήματα και ταινίες τότε ήρθε η ώρα να αντικρίσετε την αλήθεια! Αναφερόμαστε φυσικά σε όλες αυτές τις σέξι και γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες, ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν, που μόνο και μόνο για να... περάσει η ώρα τους, βάζουν σκοπό ζωής να κάνουν έναν παντρεμένο να τρέχει από πίσω τους! Το αστείο βέβαια της υπόθεσης, είναι ότι αυτές δεν είναι ποτέ οι... γυναικάρες, και οι παντρεμένοι είναι συνήθως κάτι κακομοίρηδες οι οποίοι τσιμπάνε με την μία! Πάντως, αν έχετε τέτοια γυναίκα στο περιβάλλον σας, μην αφήνετε τον καλό σας να τη συναναστρέφεται και πολύ γιατί χωρίς υπερβολή είναι... αδίστακτες!

4. Απογοήτευση: Δυστυχώς υπάρχει και η μερίδα των γυναικών που πιστεύουν το κλασικό πια, όλοι οι άντρες είναι γουρούνια! Είναι αυτές που έχουν απογοητευτεί από προηγούμενες σχέσεις και εμπειρίες και έχουν φτάσει πια στο στάδιο της απαξίωσης! Για τις γυναίκες αυτές, ο άντρας, είτε είναι παντρεμένος είτε όχι, δεν έχει καμία απολύτως διαφορά, γιατί πολύ απλά δεν τις νοιάζει! Αφήστε δε, που πιστεύουν ακράδαντα ότι κάνουν και χάρη στη γυναίκα του που τον απασχολούν κάποιες ώρες την ημέρα και την αφήνει ήσυχη! Ναι κι όμως...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved