5 δίαιτες των star του Hollywood: Πώς αποκτούν τόσο ωραία σώματα;

Οι πέντε πιο αποτελεσματικές δίαιτες όλων των εποχών που υποστηρίζουν οι stars του Hollywood, από την Kim Kardashian, μέχρι τη Jennifer Aniston και την Nicole Kidman και τις ακολουθούν πιστά.

5 δίαιτες των star του Hollywood: Πώς αποκτούν τόσο ωραία σώματα;

Δίαιτα Ατκινς

Εμπνευστής της ο διάσημος Αμερικανός καρδιολόγος καθηγητής Atkins. Βασική της αρχή είναι πως τα υπέρβαρα άτομα δυσκολεύονται να χάσουν βάρος κυρίως λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης υδατανθράκων. Όταν όμως μειώσετε τις ποσότητές τους, τότε ο οργανισμός σας θα στραφεί προς το συσσωρευμένο λίπος για την απαραίτητη ενέργεια. Η διαδικασία αυτή ονομάζεται λιπόλυση και θα σας βοηθήσει να χάσετε εύκολα και γρήγορα τα περιττά σας κιλά. Αγαπημένη δίαιτα της Kim Kardashian

Food-lovers

Χωρίζεται σε τρεις φάσεις και απώτερος στόχος και σκοπός της είναι η αντικατάσταση των κακών υδατανθράκων από τους καλούς, όπως επίσης και τα λίπη από τα καλά λιπαρά. Στην συγκεκριμένη δίαιτα θα χρειαστεί να αποχωριστείτε για μικρό χρονικό διάστημα μια σειρά από τροφές, όπως: ψωμί, ρύζι, πατάτες, ζυμαρικά και μερικά φρούτα. Το μυστικό πάντως σε αυτήν τη δίαιτα βρίσκεται στο μαγείρεμα. Πλεονέκτημα της είναι πως δεν υπάρχουν συγκεκριμένες μερίδες. Γνωστές stars που την ακολουθούν είναι η Kim Cattrall και η Nicole Kidman.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved