Τρίποντα φιλιών από τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού

36.000 φιλιά μέσα σε 12 ημέρες: Τρίποντα φιλιών από τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο Δέντρο της ΟΠΑΠ. Φιλιά για γκολ και από τους παίκτες του ποδοσφαίρου.

Παπασταύρου Λίντα
Τρίποντα φιλιών από τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Χαμόγελα και φιλιά συνθέτουν την εορταστική εικόνα στην οδό Βουκουρεστίου και στην πλατεία Αριστοτέλους τις τελευταίες 12 ημέρες.

Λίγο πριν από την αυγή του νέου χρόνου, οι παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Παναθηναϊκού ‘‘πρόσθεσαν πόντους'' φιλιών μπροστά από το Δέντρο της ΟΠΑΠ στην Βουκουρεστίου στηρίζοντας την πρόθεση της Εταιρίας να ενισχύσει τα παιδιά ορφανοτροφείων.

image galleryopap2

Οι καλαθοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Giankovits, Gist, Bramos, Lasme και Shang προσθέτουν τα δικά τους φιλιά στο δέντρο της ΟΠΑΠ.

image galleryopap1

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Αναστασόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Καπίνο, Μαρινάκης και Καρέλης, «σκοράρουν» με τα φιλιά τους στο «Δέντρο των φιλιών» της ΟΠΑΠ.

Στην επίτευξη του στόχου της ΟΠΑΠ προσέθεσαν τις δυνάμεις τους και όλες οι ομάδες μπάσκετ που αναμετρήθηκαν στο παρκέ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Ο ΕΣΑΚΕ αφιέρωσε την 11η αγωνιστική στην καμπάνια της ΟΠΑΠ «ένα φιλί, ένα ευρώ» για τα παιδιά σε ορφανοτροφεία και οι παίκτες με τα φιλιά και τις χειραψίες που αντάλλαξαν με τους αντιπάλους τους, απέδειξαν ότι με τη συμμετοχή και την προσφορά μπορούν να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι.

οπαπ9

Από τις 19 Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα 36.000 φιλιά στολίζουν το δέντρο της ΟΠΑΠ. Σας ευχαριστούμε όλους για τα φιλιά και τις φωτογραφίες που γεμίζουν τη σελίδα μας στο facebook. Συνεχίστε να δίνετε ελπίδα γιατί φέτος με ένα φιλί, η ΟΠΑΠ σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε εσείς ο Αι Βασίλης των παιδιών που έχουν ανάγκη.

Το «δέντρο των φιλιών» θα σας περιμένει μέχρι και την Πρωτοχρονιά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved