Άρης στον Αιγόκερω: Αυτές είναι οι ραγδαίες εξελίξεις που θα φέρει στην Ελλάδα

Η επίδραση του Άρη στον Αιγόκερω στα κοινωνικά και οικονομικά θέματα της χώρας

Άρης στον Αιγόκερω: Αυτές είναι οι ραγδαίες εξελίξεις που θα φέρει στην Ελλάδα

Το πέρασμα του Άρη από τον Αιγόκερω (από τις 27/9 έως τις 9/11) «χρωματίζει» έντονα το εγχώριο σκηνικό και είναι πιθανό να συμβούν αρκετά αξιοσημείωτα γεγονότα, ιδιαίτερα σε σχέση με την Οικονομία, την εγκληματικότητα-τρομοκρατία, την Δικαιοσύνη αλλά και τον... πολύπαθο τομέα των ΜΜΕ!

Τυπικά πρόκειται για μια διέλευση από τον 8ο και 9ο γενέθλιο οίκο της Ελλάδος, εξ ου και η έμφαση σε θέματα που παραδοσιακά «καλύπτουν» οι συγκεκριμένοι οίκοι.

Ξεκινώ όμως με το ενδεχόμενο ενός σοβαρού μεθοριακού επεισοδίου, είτε στα ανατολικά, είτε στα βόρεια σύνορά μας. Αναμένεται δηλαδή επιθετική ή ακραία συμπεριφορά από τους γείτονες, είτε σε εθνικό-στρατιωτικό επίπεδο, είτε σε ζητήματα που εμπίπτουν στο ποινικό δίκαιο.

Ανάλογες καταστάσεις μπορεί να προκύψουν και στα εσωτερικά «σύνορα» με αποκλεισμούς δρόμων και συλλαλητήρια στην Περιφέρεια.

Ανησυχία εξ άλλου προκαλεί το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία στον Ζυγό, αφού μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιές ή εκρήξεις σε μονάδες παραγωγής ή εμπορικά κέντρα, ιδιαίτερα μέσα στον Οκτώβριο..

Στον «κύκλο βίας» του συγκεκριμένου Άρη συμπεριλαμβάνονται ακόμη μια «διακεκριμένη» τρομοκρατική ενέργεια, σφοδρές συγκρούσεις με «αντιεξουσιαστές» αλλά κι ένα έγκλημα που θα προκαλέσει αποτροπιασμό, δεν αποκλείεται μάλιστα ο δράστης να είναι ένας «πατέρας-αφέντης» κατά Ταβιάνι ή τα θύματα να είναι νεαρά άτομα.

Προβλέπεται λοιπόν... μπόλικη δουλειά για την Δικαιοσύνη και τον υπουργό της, ο οποίος επιπλέον ίσως κληθεί να διαχειριστεί και μια «γερή» εξέγερση σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

Φαίνεται ακόμη να δρομολογούνται νομοθετικές και οικονομικές ρυθμίσεις για μια σειρά ζητημάτων, από τα ΜΜΕ, την διαφήμιση και τα ΜΜΜ, μέχρι τα ασφάλιστρα, τους εργαζόμενους στο Δημόσιο αλλά και μια γκάμα αγαθών που πρακτικά εμπίπτουν στην δικαιοδοσία του Ποσειδώνα (πχ καύσιμα, φάρμακα, καφές, καπνός κ.α)

Προβλέπεται επίσης η δανειοδότηση ενός Δημόσιου οργανισμού.

Επιστρέφοντας στην «εξωτερική» ατζέντα, στο επίκεντρο των εξελίξεων φαίνεται να περνά για μια ακόμη φορά το Κυπριακό με τις συνομιλίες και τις διαπραγματεύσεις να παίρνουν «φωτιά».

Τέλος, να σημειώσω ότι ο Άρης στον Αιγόκερω έχει ένα ενδιαφέρον σεισμικό ιστορικό, αφού «δίνει» σχετικά μεγάλα μεγέθη κοντά στα 6 Ρίχτερ.

Ευχόμενος να μην πάρουν διαστάσεις οι αρνητικές επιπτώσεις αυτής της διέλευσης κλείνω με το... αυτονόητο: Άρης είναι, θα περάσει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved