Αποπομπή Ντίλμα Ρούσεφ: Μια ακόμη επιβεβαίωση του astrology.gr

Την Τετάρτη 31/8 αποφασίστηκε επισήμως η καθαίρεση της Ντίλμα Ρούσεφ από την επιτροπή της Γερουσίας

Αποπομπή Ντίλμα Ρούσεφ: Μια ακόμη επιβεβαίωση του astrology.gr

Μπορεί να «καίγεστε» για την επιρροή των εκλείψεων του Σεπτεμβρίου, πολύ περισσότερο που εδώ και μέρες έχουν γραφτεί τόσα «τρομοκρατικά», που... χάνει κανείς τον λογαριασμό! Το μόνο που έχω να σημειώσω όμως για την ώρα είναι ότι θα δοθούν οι κατάλληλες απαντήσεις λίαν συντόμως, στο πρώτο επεισόδιο του «Τι είδε ο μάγος» για την νέα σεζόν και συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου, μαζί φυσικά με τις εκτιμήσεις μου για το τι περίπου θα φέρουν οι εκλείψεις.

Υπομονή λοιπόν μέχρι το Σάββατο!

Ωστόσο, ως «ορντέβρ» δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να σας παραπέμψω σε μια εκτίμηση που είχα κάνει για την Ντίλμα Ρούσεφ, την εποχή που εξελέγη Πρόεδρος της Βραζιλίας, πριν από 6 χρόνια.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ύστερα από μήνες διαμάχης και σκανδαλολογίας, μόλις χθες (Τετάρτη 31/8) αποφασίστηκε επισήμως από την επιτροπή της Γερουσίας η καθαίρεση της κι έχει αξία –ιδίως για τους «άπιστους»- η τότε πρόβλεψή μου.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλο το άρθρο της παρουσίασής της αλλά στην περίπτωση που «βιάζεστε», σας παραθέτω και τα δύο πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

Πρώτα μια εκτίμηση με βάση το γενέθλιο χάρτη της:

...Επίσης, η ίδια όψη (Κρόνος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον Ζυγό) «θυμίζει» σκάνδαλα και διαπλοκές κάτι καθόλου ξένο για μια χώρα της λατινικής Αμερικής και όπως η Ντίλμα Ρούσεφ ανέβηκε τα σκαλιά της πολιτικής ιεραρχίας επωφελούμενη από τις «βρωμιές» των προκατόχων της, με τον ίδιο τρόπο μπορεί και να τα ...κατέβει...

Και... just to the point:

... Αν η Βραζιλιάνα Πρόεδρος ξεπεράσει όλους τους σκοπέλους του Κρόνου και τις ...τρικλοποδιές του Ουρανού, βλέποντας πια αρκετά μακρύτερα, η σύνοδος του προχωρημένου Ποσειδώνα (στο Ηλιακό Τόξο) με το γενέθλιο Ήλιο της σε πέντε περίπου χρόνια, θα ζωντανέψει τον ...εφιάλτη του κάθε πολιτικού, να βρεθεί σε πλήρη σύγχυση, κάτι σαν φτερό στον άνεμο η καρυδότσουφλο στο έλεος των κυμάτων...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved