Οι εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τι θα γίνει με την Ελλάδα

Αστρολογική εκτίμηση για τις μελλοντικές εξελίξεις στην Ε.Ε και την Ελλάδα

Οι εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τι θα γίνει με την Ελλάδα


Από τον περασμένο Μάρτιο σας «προειδοποίησα» για τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σε εκείνο το άρθρο με τον «τολμηρό» τίτλο «Το τέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης» έθεσα καθαρά και ξάστερα τις αστρολογικές παραμέτρους που συνηγορούν σε αυτό, σημειώνοντας μάλιστα ότι η κρίση μπορεί να ξεκινήσει από τον Ιούνιο.

Σε αυτήν την φάση τον πρώτο λόγο έχει ο Ουρανός, που στο μεν Ηλιακό τόξο σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον γενέθλιο Ήλιο της Ε.Ε, ενώ ως αστρικός διελαύνων μόλις «πάτησε πόδι» στον 7ο οίκο της (σχέσεις, συνεργασίες) αλλάζοντας άρδην τα δεδομένα.
Επόμενοι κρίσιμοι μήνες είναι ο Ιούλιος και ο Οκτώβριος του 2016, όπου παρά τις προσπάθειες του «Διευθυντηρίου» των Βρυξελλών, να πείσει ότι «κρίση είναι θα περάσει», αναμένονται σημαντικές εξελίξεις τόσο σε πολιτικό επίπεδο, όσο και σε οικονομικό.

Μάλιστα η Νέα Σελήνη της 4ης Ιουλίου προμηνύει μυστικές διεργασίες στις «χώρες του Βίζενγκραντ» (Τσεχία, Πολωνία, Σλοβακία και Ουγγαρία), που θα επιχειρήσουν να «περάσουν» το δικό τους, «καπελώνοντας» τα υπόλοιπα κράτη-μέλη και δημιουργώντας νέα τετελεσμένα. Θυμίζω ότι η συγκεκριμένη «φράξια» μέσα στην Ε.Ε κινείται σε μάλλον «εθνικιστική» κατεύθυνση, και επιδιώκει να επεκτείνει την επιρροή της και στα Βαλκάνια.

Παράλληλα, το διαφαινόμενο αδιέξοδο θα ενταθεί εξ αιτίας της ουσιαστικής πρόθεσης της Γερμανίας να επιμείνει στην πολιτική του «μεγάλου αφεντικού», που καρπώνεται όλα τα οφέλη. Όπως έχουν αποδείξει επανειλημμένα, οι Γερμανοί «δεν στρίβουν», δεν έχουν, δηλαδή την απαιτούμενη ευελιξία κι όποιος φαντάζεται ότι «πήραν το μήνυμα» από το Brexit, είναι γελασμένος. Αντίθετα, από το φθινόπωρο και μετά θα φανούν ξεκάθαρα οι προθέσεις του Βερολίνου να καθυποτάξει κάθε «αντιφρονούντα» κι αν δεν μπορέσει να το πράξει στην εντέλεια, τότε να συγκροτήσει την «Ευρώπη του Βορρά», με την συνδρομή των «δορυφόρων» του. Αρκεί βέβαια να ξεπεράσει τον «σκόπελο» της Deutsche bank, η οποία δεν... στέκει και τόσο καλά στα πόδια της.

Έχουμε όμως και συνέχεια, αφού πέρα από την τρέχουσα «κρίση ταυτότητας» της Ε.Ε, για την οποία «ευθύνεται» ο Ουρανός, μέσα στο 2017 θα αρχίσουν να φαίνονται τα σημάδια της μηδενιστικής επιρροής του Πλούτωνα. Λίγο η αναμενόμενη επικράτηση της Λεπέν στην Γαλλία, λίγο η ραγδαία άνοδος του εθνικιστικού AFD στην Γερμανία, θα κάνουν το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης να παραπαίει κι εδώ είναι που αρχίζει να ισχύει το ρητό «πεπρωμένον φυγείν αδύνατον» με καταληκτική χρονιά το 2020, όπου ο αστρικός Κρόνος και ο αστρικός Πλούτωνας θα κάνουν μια σύνοδο ακριβώς επάνω στην ακμή του 4ου οίκου (οικογένεια, βάσεις) του γενέθλιου ωροσκοπίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Κι έχει βέβαια ενδιαφέρον να δούμε τι ακριβώς θα γράφει στην επιτύμβια πλάκα της.

Θα με ρωτήσετε φυσικά, τι θα γίνει με την Ελλάδα.
Όλα δείχνουν την σταδιακή αναβίωση της... παλιάς καλής εποχής με τις ΗΠΑ και την Μ Βρετανία να έχουν τον πρώτο λόγο στην κηδεμονία της χώρας, αυτήν την φορά όμως υπάρχει κι ένα «παράθυρο», που θέλει και τους Ρώσους να μοιράζονται τα «λάφυρα».

Διαβάστε επίσης:

Το τέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τι δείχνουν τα άστρα

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved