Νέα παγκόσμια οικονομική κρίση: Πόσο κοντά είμαστε σε αυτό το εφιαλτικό σενάριο;

Βαδίζουμε ολοταχώς προς μια νέα παγκόσμια οικονομική κρίση; Και αν ναι, πότε μπορεί να σπάσει η «φούσκα»;

Νέα παγκόσμια οικονομική κρίση: Πόσο κοντά είμαστε σε αυτό το εφιαλτικό σενάριο;

Δεν πρόκειται για «τρομολαγνικά» σενάρια, ούτε είναι μόνον οι αστρολογικές αναλύσεις που «κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου». Έχουν υπάρξει ήδη προειδοποιητικές «βολές» από ειδικούς επί των οικονομικών, που διατείνονται πως βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα παγκόσμια οικονομική κρίση, η οποία μάλιστα θα κάνει εκείνην του 2008 να μοιάζει με... παιχνιδάκι!

Και το ανησυχητικό είναι ότι τόσο ένα πιθανό Brexit, όσο και οι «αμαρτίες» της Deutschebank φέρνουν αυτόν τον κίνδυνο ακόμη πιο κοντά.

Ας μείνω όμως στα αμιγώς αστρολογικά.

Κατ’ αρχάς, όπως έχω ήδη τονίσει η Ηλιακή έκλειψη που έγινε τον Μάρτιο στους Ιχθύες έχει μεταξύ άλλων οικονομικές «αρμοδιότητες», κάτι που σε πρώτη φάση επιβεβαιώθηκε από την διαρροή των Panama papers, ένα θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη, ίσα-ίσα αναμένονται και νέες αποκαλύψεις.

Πρόσφατα, ακολούθησε μια ακόμη αποκάλυψη για το πραγματικό περιεχόμενο της «υπό κατασκευή» εμπορικής συμφωνίας ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ε.Ε, την περιβόητη TTIP. Η συγκεκριμένη συνθήκη, που στις προθέσεις των εμπνευστών της είναι να ακυρώσει κάθε είδους εθνικούς ελέγχους και περιορισμούς, με σκοπό το μεγαλύτερο κέρδος των πολυεθνικών εταιρειών, κινείται βέβαια στα πλαίσια της λεγόμενης Παγκοσμιοποίησης, πολλά περισσότερα όμως για αυτό το θέμα θα πούμε στο «Τι είδε ο μάγος» της 7ης Μαΐου.

Ενδεχομένως, μέχρι το φθινόπωρο θα υπάρξουν μερικές ακόμη σημαντικές «διαρροές», ικανές να αλλάξουν τις ισορροπίες στο παγκόσμιο οικονομικό σκηνικό και να γίνουν η θρυαλλίδα περαιτέρω εξελίξεων.

Ωστόσο το «χαοτικό» Ιχθυακό μοντέλο μπορεί να βρει τον... παράδεισο του, αν οι Βρετανοί ψηφίσουν να φύγουν από την Ε.Ε, ένα ενδεχόμενο που τουλάχιστον αστρολογικά έχει πολύ καλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί.
Και στον κίνδυνο να αλλάξουν μονομιάς κάποιες διασφαλισμένες ισορροπίες είναι εξ ίσου πιθανό να προηγηθούν κάποιες «κινήσεις-κλειδιά» μέσα στον Μάιο, εκ μέρους φυσικά εκείνων των συμφερόντων που νοιώθουν πως απειλούνται.
Εννοώ κυρίως κερδοσκοπικές ενέργειες ή αλλιώς «επιθέσεις» και το ενδιαφέρον είναι ότι η Νέα Σελήνη της 6ης Μαΐου φέρει τέτοια χαρακτηριστικά. Με δεδομένη μάλιστα την συμμετοχή του Ουρανού σε αυτήν (ως αστρική «πέφτει» επάνω στον πλανήτη των ανατροπών) μπορεί να απελευθερώσει δυνάμεις ικανές να «ταράξουν» τις αγορές, δημιουργώντας τελικά μια κρίση, πριν το γεγονός που θα την προκαλούσε (δηλ το Brexit).

Μέχρι και τις αρχές Ιουνίου λοιπόν, οι ημέρες είναι «πονηρές» και ας έχουν γνώση όσοι και όσες ενδιαφέρονται άμεσα.

Κομβικό ρόλο όμως στα οικονομικά διεκδικεί και η Ηλιακή έκλειψη που έπεται (γίνεται την 1η Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της Παρθένου), η οποία μάλιστα «δείχνει» την Γερμανία. Κάτω από άλλες συνθήκες κάτι τέτοιο μπορεί να μην είχε ιδιαίτερη σημασία, με το «φάντασμα» όμως μιας κατάρρευσης να πλανάται πάνω από την Deutschebank, νομίζω ότι αξίζει της προσοχής μας.

Το τι μπορεί να ακολουθήσει ενός τέτοιου «σοκ» είναι βέβαια υπεράνω... φαντασίας!

Δείτε επίσης:

Τι είδε ο μάγος: Ποιο το μέλλον της διαπραγμάτευσης; Τι δείχνουν τα άστρα;

Τι είδε ο μάγος: Η νέα πραγματικότητα στα εσωτερικά των κομμάτων και η «Πλεύση Ελευθερίας»

Τι είδε ο μάγος: Τι σημαίνει Ανάδρομος Άρης και ποιες (πολεμικές) καταστάσεις αναζωπυρώνει;

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved