4 Χρόνια λειτουργίας του Mothersblog.gr - Με ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων στήριξε το Σύλλογο «Η Αγκαλιά»

Τα τέταρτα του γενέθλια γιόρτασε πρόσφατα το mothersblog.gr, το site για μητέρες που αποτελεί μέρος του δικτύου της DPG Digital Media, διοργανώνοντας ένα μεγάλο πάρτι για αναγνώστριες του και τα παιδιά τους.

4 Χρόνια λειτουργίας του Mothersblog.gr - Με ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων στήριξε το Σύλλογο «Η Αγκαλιά»

Οι φίλες του mothersblog.gr είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο πρωινό με δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά τους, πολλές εκπλήξεις για τις ίδιες, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τη Δέσποινα Καμπούρη και τη συντακτική ομάδα του site.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης ενέργειας, το mothersblog.gr και η DPG Digital Media επέλεξαν να στηρίξουν το Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά», που ως γνωστόν προσφέρει σημαντικό έργο, καθώς συμπαραστέκεται ηθικά και υλικά σε νέες μητέρες, εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να μεγαλώνει το κάθε παιδί σε ένα υγιές και ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και πολλές από τις οικογένειες που στηρίζει ο Σύλλογος, ενώ όλοι οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες της “Αγκαλιάς” και να συνεισφέρουν στη μεγάλη συγκέντρωση αγαθών που οργανώθηκε παράλληλα.

Η Δέσποινα Καμπούρη, Διευθύντρια Σύνταξης του Mothersblog.gr δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που μας δόθηκε η ευκαιρία να χαρίσουμε όμορφες στιγμές χαράς σε αναγνώστριες μας, αλλά και στους μεγάλους πρωταγωνιστές της γιορτής μας, στα μικρά παιδιά. Με χαροποιεί όμως ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι όλες οι μαμάδες που ήρθαν στο πάρτι μας ευαισθητοποιήθηκαν απέναντι στο κάλεσμα της DPG Digital Media και του Mothersblog.gr για τη στήριξη του Συλλόγου της «Αγκαλιάς», δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους με τη συγκέντρωση πληθώρας αναγκαίων αγαθών. Τις ευχαριστώ πολύ για την προσφορά τους, τόσο τις ίδιες, όσο και όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης μας, δίχως τη βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της τόσο σημαντικής αυτής ενέργειας»

Χορηγοί της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν οι:

"My Playce" Παλλήνης: Ένας χώρος δημιουργικής απασχόλησης που απευθύνεται σε παιδιά 12 μηνών έως 6 ετών και τους γονείς τους. Σε ένα περιβάλλον ασφαλές και χαρούμενο, τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να μάθουν, να δημιουργήσουν, να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να αναπτυχθούν νοητικά και συναισθηματικά με μια ποικιλία προγραμμάτων, που στόχο έχουν την ανάδειξη των οπτικοκινητικών, των κοινωνικών και των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων των παιδιών, καθώς και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της αυτοεκτίμησης και της ανεξαρτησίας τους

Catering Παπασπύρου: Από το 1940 το όνομα Παπασπύρου ταυτίζεται με την παρασκευή των ποιοτικότερων χειροποίητων ειδών αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, σφολιατοποιίας, σοκολατοποιίας και παγωτού. Βασιζόμενοι στην οικογενειακή παράδοση, συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στη δημιουργία σπιτικού φαγητού καθώς και στην παροχή υπηρεσιών Catering.

Αmita: Η Amita, o αγαπημένος χυμός των Ελλήνων εδώ και 33 χρόνια, βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό της σύγχρονης μητέρας, υπενθυμίζοντας της πως πίσω από κάθε μεγάλη στιγμή των παιδιών της, είναι πάντα η ίδια εκεί. Αναγνωρίζοντας την προσπάθειά της να συνδυάσει κάθε πτυχή της καθημερινότητάς της και παράλληλα να είναι παρούσα στις πιο σημαντικές στιγμές των παιδιών της, η Amita, μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα (www.apoagapi.gr), κάνει πράξη την υποστήριξή της, δίνοντας σε μητέρες «ηρωίδες» την ευκαιρία να είναι παρούσες σε μία σημαντική στιγμή ή «πρώτη φορά» του παιδιού τους που δεν θέλουν να χάσουν!

Εκδόσεις Μεταίχμιο: Ο εκδοτικός οίκος ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ εκδίδει ένα ευρύ φάσμα βιβλίων. Έχει κερδίσει την απαραίτητη σιγουριά και αυτοπεποίθηση για τις επιλογές του, καθώς και την ανταπόκριση και αναγνώριση του κοινού. Οι στόχοι για το μέλλον είναι υψηλοί και πάντα με το βλέμμα στραμμένο στον κόσμο και με γνώμονα την ποιότητα που θα παραμείνει το κοινό χαρακτηριστικό όλων των εκδόσεων και δραστηριοτήτων.

Panthenol Extra: Η Panthenol Extra με νέες συσκευασίες και μια φρέσκια, ανανεωμένη διάθεση ενός μοντέρνου brand καλλυντικών, βρίσκεται πάντα κοντά στη μητέρα και γενικότερα στη γυναίκα, καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες περιποίησης και φροντίδας του δέρματός της. Η Panthenol Extra διαθέτει μια πλήρη σειρά καλλυντικών στα φαρμακεία και είναι μια δημιουργία της Ελληνικής εταιρείας Medisei, που από το 1998, με ήθος και συνέπεια, δημιουργεί ποιοτικά παραφαρμακευτικά προϊόντα

Snapbox: H εταιρία "Snapbox" photo-booths λειτούργει με γνώμονα την άριστη ποιότητα φωτογραφιών, και την καλύτερη και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της. Κάθε photo-booth μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη και να καλύψει όλο το φάσμα των αναγκών της αγοράς. Εταιρικό event, γάμος, βάπτιση, συνέδριο, σεμινάριο, παρουσίαση, επαγγελματικό meeting, φιλανθρωπική εκδήλωση και πολλά άλλα.

{youtube}n95z8pVx7VY{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved