Πόσο υπαρκτός είναι τελικά ο «ισλαμικός κίνδυνος»;

Μπορούν οι Τζιχαντιστές με κάποιο τρόπο να καταλάβουν την Ευρώπη;

Πόσο υπαρκτός είναι τελικά ο «ισλαμικός κίνδυνος»;

Πολύς λόγος γίνεται για την δηλωμένη πρόθεση των Τζιχαντιστών να καταλάβουν την Ευρώπη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Είτε δηλαδή με πόλεμο είτε με σκόπιμη αλλοίωση του πληθυσμού και διαρκείς επιμιξίες.

Κάτι τέτοιο όμως, όπως προκύπτει από τα αστρολογικά δεδομένα, όχι μόνον δεν είναι εφικτό αλλά αντίθετα στα χρόνια που ακολουθούν, φαίνεται πως το Ισλάμ θα δοκιμαστεί σκληρά από εσωτερικές έριδες, τόσο που να μπορούμε να μιλάμε για μια νέα «άνοιξη», αυτήν την φορά όμως με στοιχεία εκδημοκρατισμού και φιλελευθεροποίησης των κοινωνικών δομών και θεσμών των μουσουλμανικών κρατών.

Αυτή η πορεία θα ολοκληρωθεί σε περίπου δεκαπέντε χρόνια (το 2040) αλλά βέβαια μέχρι να φτάσουμε εκεί θα έχουν προηγηθεί σκληρές και διχαστικές διαμάχες στους κόλπους του.

Ήδη είναι γνωστό ότι οι Σουνίτες και οι Σιΐτες μουσουλμάνοι «σφάζονται» είτε μεταφορικά είτε, δυστυχώς, κυριολεκτικά. Δεν υπάρχει λοιπόν ένα «ενιαίο και αδιαίρετο Ισλάμ», όπως θέλουν να το εμφανίζουν κάποιοι φανατικοί της «από εδώ πλευράς» κι αυτό είναι ένα κομβικό στοιχείο για την εξέλιξη των πραγμάτων.

Στο, προ πενταετίας, άρθρο μου για την «Αραβική άνοιξη» είχα εντοπίσει το «κακό» που ερχόταν και που ζούμε στις μέρες μας στην μεγαλύτερη ίσως έντασή του.

Στο συγκεκριμένο άρθρο μπορείτε να βρείτε και κάποια τεχνικά στοιχεία, ξεκινώντας από τον γενέθλιο χάρτη του Ισλάμ (24/9/622, Μεδίνα), με βάση τον οποίο έχουν γίνει όλες οι εκτιμήσεις.

Όσον αφορά στο «τρομοκρατικό» παρόν, περιγράφεται επαρκώς από το τ-τετράγωνο που σχηματίζεται στις δευτερεύουσες προόδους (secondary) ανάμεσα στον Άρη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα.
Μάλιστα η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα «κλείνει» με ακρίβεια αυτήν την περίοδο, κάτι που μπορεί να σηματοδοτήσει την τελική πράξη στο δράμα των σφαγών αλλά, ευτυχώς, όσο περνά ο καιρός η όψη «ξεθυμαίνει» και τα πράγματα θα αρχίσουν να ηρεμούν.

Ωστόσο, η επόμενη φάση της πορείας του Ισλάμ χαρακτηρίζεται από ένα τετράγωνο της προοδευμένης Δήμητρας με τον γενέθλιο Κρόνο (κλείνει με ακρίβεια το 2019 περίπου), μια όψη που παραπέμπει στην λήψη (ακόμη) πιο περιοριστικών μέτρων σε κάποιες ισλαμικές χώρες. Αυτό όμως θα δώσει και το έναυσμα για την νέα «άνοιξη» για την οποία σας έγραψα στην αρχή του άρθρου.

Μάλιστα, εκείνη την περίοδο φαίνεται πως μεταξύ των πρωταγωνιστών θα είναι τόσο η Σαουδική Αραβία, όσο και το Κατάρ, που αναμένεται να δοκιμαστούν σκληρά είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό μέτωπο.

Όσο για την... φίλη μας την Τουρκία, δεν χρειάζεται να περιμένει μέχρι τότε. Καλείται άμεσα να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα κι όπως έχω ήδη πει σε βίντεο της σειράς «Τι είδε ο μάγος», το πιθανότερο είναι να χάσει μέρος της εδαφικής κυριαρχίας της. Για δε τον κ. Ερντογάν, επιφυλάσσεται μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος πιέσεων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν και στην αποπομπή ή την παραίτηση του από το ανώτατο αξίωμα της χώρας.

Κι εδώ θα επιβεβαιωθεί για ακόμη μια φορά το «μηδένα προ του τέλους μακάριζε»!

Δείτε επίσης:

Τρομοκρατικές επιθέσεις Βρυξέλλες: Το κύκνειο άσμα του ISIS;

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved