Τι δώρο να κάνεις στο σύντροφό σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου βάσει του ζωδίου του

12 πρωτότυπα δώρα για κάθε άντρα του ζωδιακού

Τι δώρο να κάνεις στο σύντροφό σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου βάσει του ζωδίου του


Σίγουρα είναι πιο δύσκολο να διαλέξεις δώρο για άντρα απ’ ό, τι για γυναίκα, αφού οι επιλογές είναι περιορισμένες. Γι’ αυτό και εμείς, φίλη μας, που σκας τι να πάρεις του καλού σου για του Αγίου Βαλεντίνου, σε βγάζουμε από το αδιέξοδο.

Επιλέξαμε 12 δώρα ανάλογα με το ζώδιό του για να του χαρίσεις που σίγουρα θα εκτιμήσει αφού, είτε θα κόψει το τσιγάρο, είτε θα του χαρίσεις το πλέον μοναδικό αξεσουάρ: Ηλεκτρονικό τσιγάρο! Και ποιος άλλος μπορεί να εγγυηθεί την καλύτερη ποιότητα εκτός από τη Nobacco;

Και μην ξεχνάς, μια κάρτα φτιαγμένη από σένα, ένα κουτί σοκολατάκια και ένα παθιασμένο φιλί, είναι πάντοτε αρκετά για να του δείξεις την αγάπη σου!

ΚΡΙΟΣ
Ο ενθουσιώδης Κριός μόλις αντικρύσει το MAS mini, τη μικρότερη συσκευή μεταβλητής ισχύς τύπου ''BOX'' η οποία καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες κάθε ατμιστή, προσφέροντας απίστευτη φορητότητα, θα ξετρελαθεί!

MasMini Black01


ΤΑΥΡΟΣ
Το νέο MAS 30 σε μια γήινη απόχρωση φυσικού ξύλου, είναι εξαίρετη επιλογή για τον πρακτικό και αισθησιακό Ταύρο. Διαθέτει ισχύ που φτάνει τα 30 Watt, υποστηρίζει Sub-Ohm ατμοποιητές, είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις των καταναλωτών και ενσωματώνει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά!

Mas30 Wood01


ΔΙΔΥΜΟΣ
Εύστροφος και επικοινωνιακός ο αγαπημένος σου Δίδυμος, θα μιλά με άλλο «αέρα» στους συνομιλητές του με μία πρωτοποριακή ηλεκτρονική πίπα NOBACCO Sherlock. Με τη Sherlock το κλασικό στυλ της πίπας καπνού μεταφέρεται στην ηλεκτρονική εποχή του.Μικρή και πρακτική, θα την κουβαλάει πάντα μαζί του!

Sherlock02

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τι θα έλεγες για το NOBACCO Vaporflask Classic; Ο Καρκίνος σου θα το λατρέψει, αφού πρόκειται για μια κορυφαία συσκευή που χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία στον έλεγχο θερμοκρασίας ατμοποίησης. Ο εργονομικός σχεδιασμός, η απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής και τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά το καθιστούν από τις πιο προηγμένες συσκευές ατμοποίησης σήμερα. Έχει απίστευτη αυτονομία, είναι εξαιρετικά ευέλικτη και υποστηρίζει ένα μεγάλο εύρος αντιστάσεων. Γιατί ο καρκινάκος σου κατά βάθος έχει ανάγκη την προστασία σου...

Vapoflask classic

ΛΕΩΝ

Αν ψάχνεις τι να πάρεις στο γενναιόδωρο Λέων σου, τότε το NOBACCO Once TC είναι αντάξιο των προσδοκιών του απαιτητικού σου συντρόφου! Πρόκειται για μια συσκευή που χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία στον έλεγχο θερμοκρασίας ατμοποίησης. Διαθέτει μεγάλο εύρος ρυθμίσεων, πληθώρα συστημάτων ασφαλείας και είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι!

OnceTC

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μεθοδικός και οργανωτικός ο Παρθένος, θα ξετρελαθεί με το μαύρο NOBACCO Vaporflask Lite! Είναι μια κορυφαία συσκευή που χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία στον έλεγχο θερμοκρασίας ατμοποίησης. Mε εργονομικό σχεδιασμό, απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά καθίσταται ως μία από τις πιο προηγμένες συσκευές ατμοποίησης σήμερα. Εξαιρετικά ευέλικτη, υποστηρίζει ένα μεγάλο εύρος αντιστάσεων.

Vapoflask lite


ΖΥΓΟΣ
Για τον περιπετειώδη σου Ζυγό το καλύτερο δώρο είναι η προηγμένης τεχνολογίας box συσκευή της NOBACCO Mejor, με ισχύ ρεύματος που φτάνει μέχρι τα 65 Watt. Με ανάγλυφη υφή και ιδιαίτερη μεταλλική απόχρωση, υποστηρίζει Sub-Ohm ατμοποιητές, με αποσπώμενη μπαταρία, επιλογή μεταξύ μηχανικής λειτουργίας και μεταβαλλόμενης ισχύος.

Mejor


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το τέλειο δώρο για τον αγαπημένο μας -κατά τα άλλα πεισματάρη- Σκορπιό, που θέλουμε να βοηθήσουμε να αλλάξει τον τρόπο που καπνίζει, είναι το NOBACCO Set Epsilon BDC 1100. Πρόκειται για μια συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου υψηλών επιδόσεων, αφού ο κορυφαίος ατμοποιητής Epsilon BDC μαζί με τη μεγάλη σε αυτονομία μπαταρία προσφέρουν άτμισμα... διαρκείας!

EpsilonBDC100 Silver01


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν ο Τοξότης σου είναι funky σίγουρα θα κοιμάται... αγκαλιά με το NOBACCO Set Epsilon V1 που θα του χαρίσεις. Είναι ιδανική συσκευή ατμίσματος σε κόκκινο χρώμα, για όσους ξεκινούν το άτμισμα. Οι «ισχυρές επιδόσεις», η διάρκεια, η μεγάλη παραγωγή ατμού με πυκνή υφή και η πλούσια απόδοση κάθε γεύσης θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό Τοξότη!

EpsilonBVC V1 650 Red01

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο κύριος Αιγόκερως είναι λίγο δύσκολος (άσε που μπορεί να μην γιορτάζει καν την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου), αλλά χρησιμοποιεί ήδη ηλεκτρονικό τσιγάρο ως ο πιο υπεύθυνος του ζωδιακού κύκλου. Οπότε κάνε του δώρο το Nobahito Ahora. Ένα αυθεντικό πούρο τόσο στην υφή όσο και στην εμφάνιση, με εξαιρετική γεύση κουβανέζικου πούρου που έχει ήδη φανατικούς οπαδούς. Ακόμα και κάποιος γνώστης και λάτρης των πούρων δύσκολα θα διακρίνει την διαφορά με ένα αληθινό.

Nobahito Ahora02

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο αγαπημένος σου Υδροχόος μεν είναι γκατζετάκιας όμως πιθανόν να αδιαφορεί για πρακτικές του ανάγκες, οπότε εσύ που τον αγαπάς και τον προσέχεις θα πρέπει να του πάρεις κάτι ανάλογο όπως το iTube Cv που ακολουθεί πιστά την τάση της εποχής που θέλει τις συσκευές να διαθέτουν προηγμένες λειτουργίες όπως έλεγχο θερμοκρασίας (TC) και μεταβλητή ισχύ (VW), αλλά είναι κατασκευασμένη με κύριο γνώμονα την ευκολία χρήσης. Έχει κυλινδρικό, λιτό σχεδιασμό και μπορεί να δεχθεί μεγάλο εύρος αντιστάσεων, ενώ η μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας προσφέρει αυτονομία χρήσης.

iTubeCV01


ΙΧΘΥΕΣ
Ο αγαπημένος σου Ιχθύς θα λατρέψει τo NOBACCO Easy σε μπλε χρώμα, σαν το περιβάλλον του! Είναι μια συσκευή που ταυτίζεται πλήρως με τη λέξη ευκολία και αποτελεί ιδανική επιλογή για νέους ατμιστές, αλλά και για πιο έμπειρους χρήστες που θέλουν μια απλή αλλά συνάμα ποιοτική ατμιστική εμπειρία!

Easy Blue01
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved