Καθοριστικός ο Φεβρουάριος για το μέλλον της Κυβέρνησης - Τι δείχνουν τα άστρα;

Θα κρίνει το μέλλον της κυβέρνησης;

Καθοριστικός ο Φεβρουάριος για το μέλλον της Κυβέρνησης - Τι δείχνουν τα άστρα;

Ο δεύτερος μήνας του 2016 βρίσκει την Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου αντιμέτωπη με ανοιχτά θέματα στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές όσον αφορά στο ασφαλιστικό, το φορολογικό, το δημοσιονομικό κενό, τα κόκκινα δάνεια αλλά και το φλέγον ζήτημα της προσφυγικής κρίσης.

Που οδηγείται η Κυβέρνηση μέσα σε όλη αυτή η καταιγίδα προβλημάτων; Θα μπορέσει να δρομολογήσει λύσεις στα αδιέξοδα με τα οποία είναι αντιμέτωπη;
Ο Φεβρουάριος φαίνεται ως ο πλέον καθοριστικός μήνας για την επόμενη μέρα της κυβέρνησης, αφού ο διελαύνων Πλούτωνας μέσα από τον 7ο οίκο στο ωροσκόπιο της Ελλάδας πραγματοποιεί όψη αντίθεσης με τον γενέθλιο Ωροσκόπο της, δείχνοντας ότι ισχυροί εχθροί μέσα από «πιέσεις» γίνονται ρυθμιστές πολιτικών εξελίξεων.

Παράλληλα, ο διελαύνων Κρόνος μέσα από τον 6ο οίκο θα αρχίσει να πραγματοποιεί οσονούπω τετράγωνο με το γενέθλιο Δία της Ελλάδος και σύνοδο με το Βόρειο Δεσμό, γεγονός που προμηνύει κοινωνική αναταραχή και προσφυγή στις κάλπες.

Ως εκ τούτου, το μέλλον της Κυβέρνησης δείχνει σύντομο κι όχι ιδιαίτερα καλό, αφού μάλλον θα οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας (*Μεταπολίτευση) είναι υπολογισμένος για 24/7/1974.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved