Ζώδια & Ενέργεια Λίθων: Στείλε το δικό σoυ μήνυμα αγάπης σύμφωνα με το ζώδιο του αγαπημένου σου

Ανακάλυψε τον λίθο που θα σε βοηθήσει να ζήσεις τον έρωτά σου!

Ζώδια & Ενέργεια Λίθων: Στείλε το δικό σoυ μήνυμα αγάπης σύμφωνα με το ζώδιο του αγαπημένου σου

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και τις δικές του ανάγκες. Το κάθε ένα αντιδρά διαφορετικά στον έρωτα και θέλει... τον δικό του χειρισμό. Ομοίως, το κάθε ζώδιο επηρεάζεται και διαφορετικά από την ενέργεια των λίθων στον τομέα της αγάπης.

Τα κοσμήματα Avance Style γιορτάζουν τη δύναμη της Αγάπης με έκπτωση 50 % στους λίθους του έρωτα και σας περιμένουν το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου , 12 -6 μ.μ Σελήνης 2, Ν. Ηράκλειο (πλησίον ΗΣΑΠ) τηλ 210 2751160

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.avancestyle.gr

Θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα; Ανακάλυψε παρακάτω τους δικούς σου λίθους που προστατεύουν, δυναμώνουν και προσελκύουν την αγάπη δίνοντας φτερά στα όνειρά σου και στείλε το δικό σου μήνυμα αγάπης σύμφωνα με το ζώδιο του αγαπημένου σου.

Κριός
Λίθος Κόκκινο Quartz
Είναι εκρηκτικός, του αρέσει να τον κυνηγούν και να του εκφράζουν την αγάπη τους. Το κόκκινο quartz είναι ο λίθος που θα ξυπνήσει στην καρδιά του το πάθος και θα τον κάνει κυνηγό.

10877635 10202350557605905 1447193022 n 500x709

Ταύρος
Λίθος Σμαράγδι
Είναι διακριτικός, προσγειωμένος και χρειάζεται χρόνο για να εκφράσει τα συναισθήματα του. Το σμαράγδι είναι ο λίθος που θα φέρει στην επιφάνεια όλα τα συναισθήματα που ενδεχομένως κρύβει.

NIK7526 500x750

Δίδυμοι
Λίθος Καφέ Αχάτης
Είναι ο ερωτύλος του ζωδιακού κύκλου αφού τολμάει και εκφράζει πρώτος τα συναισθήματά του. Ο Καφέ Αχάτης είναι ο λίθος της ανανέωσης της διαφάνειας και της ισορροπίας και θα τον κάνει να δεθεί μαζί σου.

NIK7122 500x750

Καρκίνος
Λίθος Μαργαριτάρι
Είναι το ζώδιο που αγαπά την οικογένεια και ζητά στην αγάπη την αληθινή πίστη. Το μαργαριτάρι εμπνέει αγάπη και αφοσίωση. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το ότι επιβεβαιώνει τις πιο σημαντικές στιγμές στην ζωή του ανθρώπου.

NIK7361 500x750

Λέων
Λίθος Χαλκηδόνιος
Είναι γενναιόδωρος, έχει μεγάλη καρδιά, εκφράζεται με πάθος και θέλει να κλέβει την παράσταση. Ο Χαλκηδόνιος είναι ο λίθος που τον βοηθά να πάρει τις σωστές αποφάσεις και να μην αφήνει τον χρόνο να περνά άσκοπα.

NIK7366 500x750

Παρθένος
Λίθος Αμέθυστος
Είναι το ζώδιο που αγαπά με σοβαρότητα, είναι κλειδωμένος και τρέφει ειλικρινή συναισθήματα. Ο Αμέθυστος του δίνει θάρρος για να εκφράσει τον ερωτά του και να «μεθύσει» από τα βέλη του έρωτα.

NIK7128 500x750

Ζυγός
Λίθος Ζαφείρι
Είναι ευγενικός, ρομαντικός και αυτό που ζητά σε έναν σύντροφο είναι η συντροφικότητα και η ασφάλεια. Το Ζαφείρι είναι τέλειο για αυτόν αφού προσελκύει την αγάπη και ξυπνά τα κρυμμένα συναισθήματα ευνοώντας τον παθιασμένο έρωτα.

NIK7525 500x750

Σκορπιός
Λίθος Ροζ Quartz
Είναι παθιασμένος και συναισθηματικός. Η αγάπη είναι η ενέργεια που του δίνει δύναμη και όρεξη για ζωή. Το Ροζ Quartz κατευνάζει την παθιασμένη φύση του και τον κάνει να ερωτευτεί.

1192

Τοξότης
Λίθος Τοπάζι
Είναι αυθόρμητος, φλογερός εραστής αλλά βαριέται γρήγορα. Το Τοπάζι είναι ο λίθος της κατανόησης κι έτσι λύνει τις διαφορές, τον γεμίζει με αισιοδοξία και εμπνέει δυνατά συναισθήματα.

1149

Αιγόκερως
Λίθος Τυρκουάζ
Είναι κλειστός, αφοσιωμένος και δεν εκφράζει εύκολα τα συναισθήματα του. ΤοΤυρκουάζ είναι ο λίθος που θα του δώσει δύναμη, αισιοδοξία και και θα ευνοήσει την επιτυχία στα συναισθηματικά του.

unnamed

Υδροχόος
Λίθος Μαύρος Χαλκηδόνιος
Είναι φίλος και εραστής, αγαπάει βαθιά και εκτιμά τα όμορφα δώρα. Ο Μαύρος Χαλκηδόνος τον βοηθά να κρατά μακριά την αρνητική ενέργεια και να ενισχύει την αγάπη.

druzy chalkedony 500x609

Ιχθύες
Λίθος Όνυχας
Ο Ιχθύς δίνει τα πάντα για τον έρωτα όταν είναι σίγουρος γι αυτόν. Ο Όνυχας είναι ιδανικός για αυτόν γιατί αυξάνει την διαίσθηση και το ένστικτο, απομακρύνει τα δηλητήρια της καρδιάς και αποκαλύπτει το ψέμα.

sd 500x470
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved