Rue de Paris – Οδός Παρίσι

Η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου στις 11/12 θα είναι καθοριστική για τις εξελίξεις.

Rue de Paris – Οδός Παρίσι

Ο στόχος ήταν πολύ συγκεκριμένος. Η καρδιά του Παρισιού χτύπησε ξέφρενα σε ένα στάδιο, ένα θέατρο και σε δύο πολυσύχναστα μέρη. Δεκάδες οι αρχικοί νεκροί και τραυματίες, εκατοντάδες στη συνέχεια.

Η κόλαση δανείστηκε τα χρώματα της Ελευθερίας της Ισότητας και της Αλληλεγγύης για να τα βάψει μόνο με βαθύ κόκκινο.

Η Γαλλία πληρώνει τη συμμετοχή της στους βομβαρδισμούς της Συρίας και όχι μόνο, μέσω φανατικών ισλαμιστών τρομοκρατών, που πεθαίνουν αναφωνώντας «Αλλάχου Άκμπαρ» δηλώνοντας έτσι την αφοσίωσή τους στο θεό τους αλλά και την τάση εκδίκησης.

Η Ευρώπη και όχι μόνο, μπαίνει σε έναν κύκλο αίματος που επιβεβαιώνεται και αστρολογικά εφόσον ο Άρης στον Ζυγό θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ουρανό στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, ενώ από 1 έως 19/12 η κατάσταση θα είναι εκρηκτική.
Το γεγονός αυτό γίνεται ακόμα πιο καταλυτικό με το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις 7/12 και τη δυσαρμονική όψη μαζί του, από 26/11 έως 16/12.

Ενεργοποιούνται οι μοίρες των παρορμητικών ζωδίων (Ζυγού, Κριού, Καρκίνου και Αιγόκερω, από την 11η έως και την 19η μοίρα και η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου στις 11/12, θα είναι καθοριστική για τις εξελίξεις.

Όλα αυτά πυροδοτούνται σταδιακά με το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα να έρχεται στο προσκήνιο για άλλη μια φορά, με τη Γαλλία να ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού, λαμβάνοντας υπ' όψιν την ημερομηνία της 5/10/1958 στο Παρίσι.

Ραγδαίες αναμένονται και οι διπλωματικές εξελίξεις μετά από ένα γεγονός που προξενεί βαθιά θλίψη αλλά και τη συνειδητοποίηση πως οι κοσμικοί νόμοι πρέπει να είναι απαράβατοι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved