Το ξέσπασμα του Αλέξη Τσίπρα: «Βρε γαϊδούρια δεν ντρέπεστε;» - Σε ποιους το είπε και γιατί;

Το ξέσπασμα του Πρωθυπουργού κατά το ταξίδι της επιστροφής του από τη Νέα Υόρκη

Το ξέσπασμα του Αλέξη Τσίπρα: «Βρε γαϊδούρια δεν ντρέπεστε;» - Σε ποιους το είπε και γιατί;

Το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ έχει ολοκληρωθεί εδώ και μέρες όμως θέματα που έλαβαν χώρα στο παρασκήνιό του συνεχίζουν να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βηματοδότη, ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επιστροφή από τη Νέα Υόρκη τα έβαλε με δύο – τρία «γαϊδούρια» μέσα στο πρωθυπουργικό Gulfstream.

Ο Πρωθυπουργός όπως αφηγήθηκαν, δεν ζητούσε αλλά σηκωνόταν κι έπινε μόνος του νερό, όταν διψούσε. Σε αντίθεση με ορισμένους άλλους συνεπιβάτες του που έδιναν εντολές να τους φέρει νερό ο σερβιτόρος- αεροσυνοδός υπηρεσίας του αεροσκάφους. Αυτό συνέβη αρκετές φορές και έτσι ο Αλ. Τσίπρας τους έκανε με χιούμορ την παρατήρηση: «Βρε γαϊδούρια, εγώ είμαι Πρωθυπουργός και πάω μόνος μου να πάρω νερό, ενώ εσείς διατάζετε τον σερβιτόρο. Δεν ντρέπεστε;».

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει στο γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη τον Ήλιο στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα σε τρίγωνο με τον ιδεαλιστή Ποσειδώνα στον Τοξότη, γεγονός που τον ωθεί να διαθέτει, παρά το αξίωμά του, ταπεινότητα ως φιλοσοφική στάση ζωής. Σε αυτό συμβάλλει και η παρουσία του Άρη στην Παρθένο που δείχνει έναν άνθρωπο που δεν επαφίεται στις δάφνες του και επιθυμεί, μέσα από τις πράξεις του, να είναι χρήσιμος και μετρημένος. Τέλος, ο Ωροσκόπος στους Διδύμους τον διευκολύνει χωρίς «βαρύ ύφος» αλλά με όπλο του το χιούμορ να περνά σημαντικά μηνύματα μέσα από εύστοχες ατάκες.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved