Τι δείχνει για το μέλλον η «κατρακύλα» των Γενικών Δεικτών της Ευρώπης;

Οικονομική ανάκαμψη ή απρόσμενη παρατεταμένη ύφεση;

Τι δείχνει για το μέλλον η «κατρακύλα» των Γενικών Δεικτών της Ευρώπης;

Απώλειες παρουσίασαν οι Ευρωπαϊκές αγορές το τελευταίο τρίμηνο του 2015, με την απόφαση της Κίνας να υποτιμήσει το νόμισμά της τον Αύγουστο και το σκάνδαλο της Volkswagen τον Σεπτέμβριο να αποτελούν δύο από τους κύριους παράγοντες της «κατρακύλας» τους.

Την ύφεση των Ευρωπαϊκών -και όχι μόνο- αγορών, είχαμε επισημάνει από τις 16/12/2014 στο άρθρο «2015:Οικονομικές και κοινωνικές προβλέψεις για την Ελλάδα» γράφοντας ότι: «Γεγονότα που θα συμβούν σε παγκόσμιο επίπεδο θα κλονίσουν την παγκόσμια οικονομία και πολλά κράτη που «κοιτούν αφ' υψηλού» θα δεχτούν σοβαρό πλήγμα. Οι αστρολογικές ενδείξεις προϊδεάζουν για ένα νέο παγκόσμιο κραχ στην οικονομία κατά την διάρκεια του 4ου τριμήνου του έτους 2015».

Τι δείχνει για το μέλλον η μεγάλη κρίση του προηγούμενου τριμήνου στα Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια;

Την απάντηση την έχετε ήδη διαβάσει στο άρθρο με τίτλο «Ο Κρόνος στον Τοξότη» όπου από τις 20/12/2014 έχω αναφέρει ότι: «Κατά την γνώμη μου η υφήλιος θα περάσει μια τεράστια οικονομική κρίση από το Σεπτέμβριο του 2015 έως τον Ιανουάριο του 2016 και από τον Αύγουστο του 2017 έως και Νοέμβριο του ιδίου έτους, αφού ο Κρόνος θα βρεθεί σε επαφή με την μηδενική Κριού και αυτό υποδηλώνει οικονομική κρίση και χρεωκοπία».

Έτσι, παρά το γεγονός ότι ο Οκτώβριος ξεκινά με σχετικά ανοδικές τάσεις, κάνοντας αυτό που λέμε «καλό ποδαρικό» για τα Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια δεν θα πρέπει να εφησυχάζουμε αφού μετά «το σοκ και δέος» του προηγούμενου τριμήνου, έρχεται ένας νέος παγκόσμιος, οικονομικός Αρμαγεδδών, που η Ελλάδα -όπως έχουμε ξαναγράψει- θα βγει σχεδόν αλώβητη και στην επιφάνεια.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved