Αυτό είναι το παρασκήνιο της παραίτησης του Δημήτρη Καμμένου από την κυβέρνηση

Τι κρύβεται πίσω από την παραίτηση του υπουργού των ΑΝ.ΕΛ;

Αυτό είναι το παρασκήνιο της παραίτησης του Δημήτρη Καμμένου από την κυβέρνηση

Ο Δημήτρης Καμμένος, μέσα σε 12 ώρες από την υπουργοποίησή του, παραιτήθηκε από τη θέση του υφυπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, μετά το σάλο που προκάλεσαν αναρτήσεις με ρατσιστικό, αντισημιτικό και ομοφοβικό περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που φέρεται να έκανε ο ίδιος το προηγούμενο διάστημα.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι οι επίμαχες θέσεις οφείλονται είτε σε χάκερ είτε σε συνεργάτες του που είχαν τον έλεγχο των συγκεκριμένων λογαριασμών αλλά παραιτείται για να υπάρξει η ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης.

Στο αστρολογικό κομμάτι, διακρίνουμε ότι η Σεληνιακή Ολική Έκλειψη στον Κριό στην επιρροή της οποία βρισκόμαστε αυτή την περίοδο σχηματίζει όψη συνόδου με τους γενέθλιους πλανήτες Ήλιο και Άρη αντίστοιχα του Δημήτρη Καμμένου, γεγονός που έβγαλε τόσο το σκάνδαλο, όσο και την παραίτηση του.

Συγχρόνως, λόγω του ότι το συμβάν πραγματοποιήθηκε υπό την επήρεια της δυσαρμονικής όψης Ερμή – Πλούτωνα σε κοσμικό επίπεδο και με τους δύο πλανήτες να βρίσκονται σε ανάδρομη φορά, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει και περαιτέρω εξέλιξη της υπόθεσης, η οποία ίσως οδηγήσει στην αποπομπή του Δημήτρη Καμμένου από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝ.ΕΛ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη δυσκολία της ομαλής λειτουργίας του νέου κυβερνητικού συνασπισμού μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ κάναμε αναφορά στο χθεσινό άρθρο, «Ορκωμοσία: Τι δείχνουν τα άστρα για το μέλλον της νέας κυβέρνησης;» όπου σημειώσαμε ότι κάποια σκάνδαλα θα είναι αιτία για την αποδόμηση της κυβέρνησης και ήδη από την πρώτη ημέρα του σχηματισμού της τα γεγονότα, δυστυχώς, προεικονίζουν το μέλλον της.

*Ο Δημήτρης Καμμένος έχει γεννηθεί στις 27/4/1966

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved