Εκλογές 2015: Τι δείχνουν τα άστρα για την επόμενη ημέρα την εκλογών

Τι επιφυλάσσει η επόμενη μέρα για την Ελλάδα; Ποιες οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις μετά το κλείσιμο της κάλπης;

Εκλογές 2015: Τι δείχνουν τα άστρα για την επόμενη ημέρα την εκλογών


Την Δευτέρα το πρωί θα έχουμε δώσει την λαϊκή ετυμηγορία, έχοντας ο καθένας μας διαμορφώσει με την ψήφο του το εκλογικό αποτέλεσμα και θα έρθει η στιγμή που θα αναρωτιόμαστε πώς θα καθορίσει το μέλλον μας. Θα έχουμε σταθεροποίηση του πολιτικού σκηνικού ή μια από τα ίδια; Θα υπάρξει ανάπτυξη ή δεν θα δούμε ποτέ «άσπρη μέρα»;
Τι απαντούν τα άστρα για τα δύο αυτά αγωνιώδη ερωτήματα που εκ των πραγμάτων θα τίθενται την επόμενη μέρα των εκλογών;

Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου πραγματοποιούνται υπό την επιρροή δύο εκλείψεων οι οποίες δείχνουν τη σταδιακή αποδόμηση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος. Παράλληλα, ο διελαύνων Ποσειδώνας «προσβάλλει» τους αστρολογικούς χάρτες της Ελλάδας (Μεταπολίτευσης), του Αλέξη Τσίπρα, του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, δείχνοντας πως οι κορμοί του πολιτικού συστήματος είναι δεμένοι με συμπαντικά νήματα με το πεπρωμένο της χωράς. Τα βασικά στοιχεία που θα επικρατήσουν αυτήν την περίοδο είναι η θολούρα, η ασυνεννοησία αλλά και η έλλειψη πλάνου.

Ο πλανήτης που σηματοδοτεί την κυβέρνηση και τις δράσεις της είναι συμφώνα με την Uranian Astrology ο Κρόνος Υποθετικός. Από διέλευση θα βρίσκεται στους γενέθλιους άξονες της Ελλάδας Ηλίου / Βόρειου Δεσμού και Ωροσκόπου / Βουλκάνους που δείχνει ότι δεν θα επιτραπεί στη χώρα να χαλαρώσει ενώ παράλληλα θα γίνουν αλλαγές στο δημόσιο τομέα. Ακόμη, δείχνει το σχηματισμό ενός κυβερνητικού συνασπισμού ο οποίος όμως δεν θα μπορέσει να μακροημερεύσει. Πιο συγκεκριμένα, από την 1η Μαΐου του 2016 και ως το τέλος Σεπτεμβρίου του ίδιου χρόνου ο διελαύνων άξονας Κρόνου Υποθετικού / Άδμητου θα βρίσκεται στο γενέθλιο Βόρειο Δεσμό της Ελλάδος ενεργοποιώντας δυσμενή μεσοδιαστήματα, κάτι που σηματοδοτεί μια περίοδο κυβερνητικής ασυμφωνίας, πολιτικού αδιεξόδου και τελικά πτώση της κυβέρνησης.

Και τι γίνεται με την ανάπτυξη; Πέφτει στο κενό; Αξίζει να σημειωθεί ότι, ανεξάρτητα από τις ασταθείς πολιτικές εξελίξεις, το σύμπαν επιφυλάσσει θετικές αλλαγές για τη χώρα, αφού από τις 22/12/2015 και για τα επόμενα τρία χρόνια ο διελαύνων Απόλλων θα βρίσκεται σε επαφή με τον γενέθλιο Ήλιο της, σηματοδοτώντας μια περίοδο ανάπτυξης και βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου, παρά την παγκόσμια δυσμενή κατάσταση που θα επικρατήσει.

Ως εκ τούτου, η επόμενη μέρα των εκλογών θα βρει τη χώρα με έναν «κερδισμένο» που θα σχηματίσει κυβέρνηση, απομακρύνοντας έτσι το ενδεχόμενο άμεσης επανάληψης των εκλογών αλλά όχι την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες μετά από μήνες. Συνάμα, το πλανητικό σκηνικό σε συνδυασμό με την πολιτική πρωτοβουλία δείχνει ότι θα έχουν πέσει οι σπόροι για την ανάπτυξη, διαμορφώνοντας έτσι ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24/7/1974

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved