Εκλογές 2015: Ποιοι οι νικητές και ποιοι οι χαμένοι του χθεσινού debate;

Ποιοι αρχηγοί κομμάτων βγήκαν κερδισμένοι από τη χθεσινή τηλεμαχία;

Εκλογές 2015: Ποιοι οι νικητές και ποιοι οι χαμένοι του χθεσινού debate;

Το χθεσινοβραδινό debate των επτά πολιτικών αρχηγών έγινε, ώστε να βγάλουν οι πολίτες χρήσιμα συμπεράσματα για το ποιο κόμμα μπορεί να τους εκπροσωπήσει καλυτέρα στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, εντούτοις το αποτέλεσμα δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο.

Οι «προκάτ» ερωτήσεις των δημοσιογράφων σε συνδυασμό με την δυσλειτουργική διαδικασία της τηλεοπτικής αναμέτρησης είχε ως αποτέλεσμα να μην συζητηθούν ανοιχτά πολιτικά θέματα, οι αρχηγοί των κομμάτων να απαντήσουν τα αναμενόμενα και κανείς να μην διαφωτιστεί για το μέλλον της χώρας.

Στο άρθρο «Εκλογές 2015: Τι λένε τα άστρα για το πρώτο debate των πολιτικών αρχηγών;» είχαμε σημειώσει ότι: «αξίζει να σημειωθεί ότι ξεκάθαρη απάντηση για ζητήματα που «καίνε» τον κόσμο δεν θα υπάρξει από το σύνολο των πολιτικών αρχηγών, γεγονός που ίσως συντελέσει στο να δοθούν «πόντοι» σε κόμματα και εκπροσώπους τους που τελικά δεν θα παρίστανται στη σημερινή τηλεμαχία.» και «Ευνοημένος από αυτή την τηλεοπτική πολιτική αναμέτρηση φαίνεται να βρίσκεται ελαφρώς ο Αλέξης Τσίπρας»

Ας δούμε όμως για κάθε πολιτικό αρχηγό ξεχωριστά, πόσο ωφέλησε ή όχι το κόμμα του για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

ΠΑΣΟΚ – Φώφη Γεννηματά

Το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπήθηκε από τη Φώφη Γεννηματά και με τον Ερμή από διέλευση σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο της, οι απαντήσεις της για σημαντικά θέματα όπως τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και το μείζον θέμα της υγείας ουσιαστικά την εξέθεσαν, αφού έδειξαν πως δεν είναι διατεθειμένη να αποτινάξει δράσεις και πρακτικές του παρελθόντος, ενώ αντίθετα εξήρε το έργο των προηγούμενων προέδρων. Ο διελαύνων Ποσειδώνας (ουτοπία, συγκάλυψη) σε αντίθεση με τον Ήλιο (προσωπικότητα, έργο) του ΠΑΣΟΚ δείχνει ότι στην πραγματικότητα περισσότερα έκρυψε, παρά αποκάλυψε στο τηλεοπτικό κοινό.

ΑΝ. ΕΛ. – Πάνος Καμμένος

Ο Πάνος Καμμένος, με τον διελαύνοντα Άρη, τον πλανήτη της μαχητικότητας, σε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Ήλιο του εμφανίστηκε ιδιαίτερα επιθετικός πάνω στα ζητήματα της διαπλοκής και της διαφθοράς, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να έρθουν στο φως όλες οι υποθέσεις και τα σκάνδαλα που αφορούν στελέχη της ΝΔ, ενώ ήταν και έντονα επικριτικός για τον ΕΝ.ΦΙΑ. Παράλληλα, με τον διελαύνοντα Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού να πραγματοποιεί όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Βόρειο Δεσμό του, κατάφερε να πείσει μια μερίδα αμφιταλαντευόμενων ψηφοφόρων. Έτσι, μπορεί να θεωρηθεί ένας από τους κερδισμένους του χθεσινού debate.

ΚΚΕ – Δημήτρης Κουτσούμπας

Το Κουμμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος ουσιαστικά τήρησε την ίδια στάση: ενάντια όλων. Και με τους διελαύνοντες Σελήνη, Άρη και Αφροδίτη να προσβάλλουν το ωροσκόπιο του κατά τη διάρκεια του χθεσινού debate, ουσιαστικά δεν κατάφερε να αποκομίσει κάποιο όφελος.

Ποτάμι – Σταύρος Θεοδωράκης

Το κόμμα του Ποταμιού με τον διελαύνοντα Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, στο συμβιβαστικό ζώδιο του Ζυγού, να πραγματοποιεί δυσμενή όψη τετραγώνου με το γενέθλιο Πλούτωνα δείχνει πως η επικοινωνιακή τακτική του Σταύρου Θεοδωράκη στο χθεσινό debate δεν κατάφερε να πείσει, γεγονός στο οποίο συνέβαλε η δυσμενής όψη του διελαύνοντα Δία με τον Ποσειδώνα του Ποταμιού που δείχνει... «δημιουργική ασάφεια».

Λαϊκή Ενότητα – Παναγιώτης Λαφαζάνης

Με τον διελαύνοντα Ερμή σε όψη συνόδου με τον γενέθλιο Κρόνου του, ο Πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας υποστήριξε πάγιες θέσεις του, χωρίς όμως να δώσει στο τηλεοπτικό κοινό συγκροτημένο σχέδιο και τρόπους υλοποίησης τους. Και είναι μια περίοδος που το «γενικά και αόριστα» δεν ωφελεί.

Νέα Δημοκρατία – Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Η Νέα Δημοκρατία, εκπροσωπούμενη από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, προσπάθησε να ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία από τους πολίτες, αφού ο διελαύνων ανάδρομος Ουρανός πραγματοποιεί όψη τριγώνου με τον Ωροσκόπο της. Παράλληλα, υπεραμύνθηκε των επιλογών της αφού ο διελαύνων Άρης πραγματοποιούσε όψη τριγώνου με τον Ωροσκόπο της. Δυστυχώς όμως για αυτήν ο διελαύνων Ποσειδώνας που υποδεικνύει τη σύγχυση είναι σε όψη συνόδου με το γενέθλιο Δία, ενεργοποιώντας τη γενέθλια όψη τετραγώνου Δία – Ποσειδώνα, δείχνοντας πως οι θέσεις και οι αντιλήψεις που παρουσιάστηκαν δεν ήταν τόσο διαφωτιστικές, όσο θα ήθελε ο κόσμος και δεν οδήγησαν πουθενά.

ΣΥΡΙΖΑ – Αλέξης Τσίπρας

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον διελαύνοντα Ερμή σε όψη τριγώνου με τον Ωροσκόπο εμφανίστηκε επικοινωνιακά σταθερός και ψύχραιμος, δείχνοντας ότι είναι σίγουρος για όσα μπορεί να καταφέρει. Συγχρόνως, με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από διέλευση να «ανοίγει» τη δυσμενή όψη αντίθεσης με τον Ωροσκόπο του, έκανε την αυτοκριτική του και παραδέχτηκε ότι έγιναν λάθη. Το τρίγωνο του διελαύνοντα Ουρανού με τον Βόρειο Δεσμό δείχνει ότι πλησίασε πιο κοντά μια μερίδα των αναποφάσιστων. Έτσι, μπορεί να πεις κανείς πως αυτός, μαζί με τον Πάνο Καμμένο, είναι σχετικά ο πιο «κερδισμένος» από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς του χθεσινού debate.

Η αστρολογική ανάλυση έγινε με βάση τα κάτωθι ωροσκόπια:
*Νέα Δημοκρατία 4/10/1974
*ΠΑΣΟΚ 3/9/1974
*ΚΚΕ 17/11/1918
*ΠΟΤΑΜΙ 26/2/2014
*Αλέξης Τσίπρας 28/7/1974
*Παναγιώτης Λαφαζάνης 19/11/1951

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved