Τι λένε τα άστρα για τον Βασίλη Λεβέντη;

Πώς διαφαίνεται το μέλλον του «προφήτη» της πολιτικής σκηνής, Βασίλη Λέβέντη;

Τι λένε τα άστρα για τον Βασίλη Λεβέντη;

Ο Βασίλης Λέβεντης είναι μια πολιτική προσωπικότητα με τον Ήλιο στον παθιασμένο, επίμονο και σταθερό Σκορπιό και η παρουσία του στο πολιτικό γίγνεσθαι, εκτός ότι δεν είναι βραχύχρονη, αφού μετράει σχεδόν 25 χρόνια πορεία, δεν μπορεί να είναι και αδιάφορή καθώς ο Ήλιος πραγματοποιεί όψη τρίγωνου με τον ανοιχτό και ριζοσπαστικό Ουρανό, δείχνοντας έναν άνθρωπο που μπορεί να προκαλεί το ενδιαφέρον και να κάνει με το δικό του τρόπο τη διαφορά στα πολιτικά πράγματα.

Παράλληλα, η Σελήνη στο ωροσκόπιο του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων βρίσκεται στο ζώδιο του προφητικού Τοξότη, δείχνοντας την έμφυτη τάση του να αντιλαμβάνεται την εξέλιξη και τον ρου πραγμάτων και καταστάσεων.

Συνάμα, η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του διεισδυτικού Σκορπιού σε τετράγωνο με τον βαθύ, επιβλητικό και σαρκαστικό Σκορπιό του δίνει μια αίσθηση του χιούμορ και εμβάθυνση στον τρόπο σκέψης και δεν είναι τυχαίο που οι ατάκες από τις εκπομπές του στο Κανάλι 67 έχουν αφήσει εποχή για την διορατικότητα πλην της καυστικής και -ενίοτε αστείας- τους διάθεσης.

Όσον αφορά στην πολιτική του πορεία και σταδιοδρομία, για το προσεχές 16μηνο τα άστρα δείχνουν ότι οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, ιδιαίτερα από τον Μάιο του 2016 που ο Δίας από διέλευση θα τον βοηθήσει ώστε οι θέσεις του να τύχουν μεγαλύτερης απήχησης. Επίσης, θα έχει και τη συνδρομή του πλανήτη των αναπάντεχων καταστάσεων, του Ουρανού, από διέλευση που σχηματίζοντας όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα του, τον κυβερνήτη του Ηλιακού του ζωδίου, μπορεί να καταφέρει να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο του όνειρο.

Σε επικείμενο άρθρο θα υπάρξει αναλυτική εκτίμηση για τη συμμετοχή του κόμματός του στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

*Ο Βασίλης Λεβέντης είναι γεννημένος 2/11/1951

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved