Το αστρολογικό προφίλ της Βασιλικής Θάνου ως υπηρεσιακής πρωθυπουργού

Ο χάρτης της ορκωμοσίας της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης αποκαλύπτει το πορτρέτο της Βασιλικής Θάνου

Το αστρολογικό προφίλ της Βασιλικής Θάνου ως υπηρεσιακής πρωθυπουργού

Στο Προεδρικό Μέγαρο, την 27η Αυγούστου 2015, ορκίστηκε ως υπηρεσιακή πρωθυπουργός της Ελλάδος η Βασιλική Θάνου, πρόεδρος του Αρείου Πάγου, αναλαμβάνοντας τα ηνία της χώρας έως τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Η πρώτη γυναίκα στην πολιτική ιστορία της χώρας που «εκπόρθησε» το ανδροκρατούμενο κάστρο του Μεγάρου Μαξίμου, καταλαμβάνοντας τη θέση της Πρωθυπουργού είναι συνηθισμένη στις πρωτιές, αφού τη διετία 2004-2006, ήταν η πρώτη γυναίκα αιρετό μέλος στη διοίκηση του Εφετείου Αθηνών, ενώ το 2012 ήταν η πρώτη γυναίκα που εξελέγη πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Παντρεμένη με τρία παιδιά, η Βασιλική Θάνου ή «Νόνικα Γαληνέα» της Ευελπίδων, όπως πολλοί χαριτολογώντας την αποκαλούν, είναι γεννημένη στην Χαλκίδα το 1950 αλλά η ακριβής ημερομηνία γέννησής της δεν έχει γίνει γνωστή.

Μέσα από τον αστρολογικό χάρτη της ορκωμοσίας της στις 27/8/2015 μπορούμε να διακρίνουμε το πορτρέτο της ως υπηρεσιακή Πρωθυπουργός της χώρας.

Το Μεσουράνημα που υποδεικνύει την ιδιότητα του Πρωθυπουργού είναι στο ζώδιο του Τοξότη που συμβολίζει τους νόμους και τους δικαστές. Το Μεσουράνημα (πρωθυπουργός) μαζί με τον Ουρανό (πρωτοπορία, συνδικαλισμό), την Αφροδίτη (ενώσεις, αποδοχή, φινέτσα) και τον Άρη (πρωτιά, μαχητικότητα) σχηματίζουν ένα μεγάλο, πύρινο τρίγωνο, δείχνοντας ότι η νέα «ένοικος» του Μεγάρου Μαξίμου είναι μια εξέχουσα προσωπικότητα άριστων επιδόσεων και ικανοτήτων, με νίκες και κατακτήσεις στο ενεργητικό της που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.

Ο κυβερνήτης του Μεσουρανήματος (Πρωθυπουργός) είναι ο Δίας (τιμές, αξιώματα) στον 6ο οίκο (υπηρεσιακή) σε σύνοδο με τον Ήλιο (προσωπικό έργο) και σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο (προφίλ κυβέρνησης) και τον Ποσειδώνα του χάρτη της ορκομωσίας (ελπίδες και οράματα), δείχνοντας ότι η Βασιλική Θάνου, σε αντίθεση από την όποια εικόνα μπορεί να έχουν οι περισσότεροι για το ρόλο που δύναται να παίξει μια υπηρεσιακή κυβέρνηση στα πολιτικά πράγματα, θα παράγει έργο, ως πρωθυπουργός, με τρόπο αθόρυβο.

Κλείνοντας, αξίζει να τονιστεί πως ο παραπάνω πλανητικός σχηματισμός υπόσχεται να ξαναδούμε την Βασιλική Θάνου ενδεχομένως σε κάποιο ανάλογο πόστο.

chart

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved