Βαγγέλης Βενιζέλος: Τι δείχνουν τα άστρα για την πορεία του;

Τι προβλέπεται για το άμεσο μέλλον του πρώην Υπουργού Οικονομικών και Αντιπροέδρου;

Βαγγέλης Βενιζέλος: Τι δείχνουν τα άστρα για την πορεία του;

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι ένας ευφυής Αιγόκερως. Η σύνοδος Ήλιου – Σελήνης στο συγκεκριμένο ζώδιο που κυβερνάται από τον Κρόνο, στον αστρολογικό του χάρτη, μια όψη που ευνοεί να βρεθεί κάποιος στην κορυφή της εξουσίας, τον πριμοδότησε να καταλάβει περίοπτη θέση στο κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι.

Ο φιλόδοξος Αιγόκερως διετέλεσε χρέη Αντιπρόεδρου, τόσο κατά την κυβέρνηση Παπανδρέου όσο και στην συγκυβέρνηση Σαμαρά ενώ την περίοδο 2011 – 2012 ήταν και Υπουργός Οικονομικών.

Τότε, ο κ. Βενιζέλος πήρε την απόφαση να προχωρήσει στο PSI και να εντάξει τη σχετική διαδικασία στο Αγγλικό Δίκαιο, υποθηκεύοντας την ανεξαρτησία της χώρας και τα περιουσιακά της στοιχεία (έσοδα από ενέργεια, αποθέματα χρυσού, πλουτοπαραγωγικές πηγές), παρά τις αντίθετες προτάσεις της Αμερικανικής εταιρείας συμβούλου, που προσέλαβε και πλήρωσε για να εξασφαλίσει τα ελληνικά συμφέροντα.

Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό στο ωροσκόπιό του, ο Βαγγέλης Βενιζέλος διαθέτει οξυδέρκεια και ταχεία νοητική αντίληψη. Ταυτόχρονα, όμως ο Ερμής του σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, δείχνοντας την τάση για επισφαλείς αποφάσεις.

Η επιστροφή του Κρόνου από διέλευση στη γενέθλια θέση του, κατά τη διάρκεια του 2016, υποδεικνύει το άνοιγμα ενός νέου κύκλου στη ζωή του. Το γεγονός ότι ταυτόχρονα ο διελαύνων Ποσειδώνας θα σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο του ωροσκοπίου του, δείχνει ότι αυτός ο νέος κύκλος θα περιλαμβάνει δικαστικές διαμάχες.

Μετά το καλοκαίρι του 2016, ο διελαύνων Κρόνος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τη γενέθλια Αφροδίτη του, σηματοδοτώντας την απώλεια υποστήριξης και όψη ημιτετραγώνου με τον γενέθλιο Ποσειδώνα του, δείχνοντας ότι εκείνη την περίοδο θα ζημιωθεί -αν όχι στιγματιστεί- η πολιτική του φήμη.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

*Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι γεννημένος 1/1/1957

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved