Τι δείχνουν τα άστρα για τον Αλέξη Τσίπρα μετά το ηχηρό «Όχι» του δημοψηφίσματος

Το θαυμασμό του στον Αλέξη Τσίπρα εκφράζει δημόσια το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel: «Ηγέτης και όχι απλώς Πρόεδρος ενός αριστερού κόμματος» εκτιμά το περιοδικό.

Τι δείχνουν τα άστρα για τον Αλέξη Τσίπρα μετά το ηχηρό «Όχι» του δημοψηφίσματος

Το προφίλ του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αναλύει σήμερα 7/7 με άρθρο του το Γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel».

Το άρθρο αναφέρει: «Το παράδοξο της Ελλάδας: Στις τράπεζες τα χρήματα τελειώνουν, όμως ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο απόγειο της ισχύος του» ενώ συνεχίζει «για πρώτη φορά από τότε που εκλέχθηκε πρωθυπουργός ο Τσίπρας αποφάσισε να γίνει ηγέτης και όχι απλώς ο πρόεδρος ενός αριστερού κόμματος».

Παράλληλα, προσθέτει: «Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, στο οποίο το 61,3% των Ελλήνων συμφώνησε με την πορεία που έχει επιλέξει ο Αλέξης Τσίπρας, τον ενίσχυσε».

Αστρολογικά, έχουμε αναλύσει το προφίλ του Αλέξη Τσίπρα από τις 19 Αυγούστου 2012 στο άρθρο «Μαξίμου καλεί Τσίπρα» όπου, διαβάζοντας τον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη, είχαμε σημειώσει: «τόσο ο Ωροσκόπος όσο και το Μεσουράνημα δείχνουν πως έχει ηγετικές τάσεις και ξέρει να χτυπάει και να δρα όταν τα κάστανα έχουν πυρώσει στη φωτιά.» και ακόμη ότι η εξίσωση Σελήνη = Ήλιος/Δίας = Ερμής/Βουλκάνους στο ωροσκόπιο του δείχνει αυτόν που «ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή, αυτός που οδηγεί το λαό για μια μεγάλη ιδέα».

Το περιοδικό «Der Spiegel» συμφωνεί με την άποψή μας, μετά από τρία και πλέον χρόνια, δίνοντάς μας την ευκαιρία να πούμε επίσης ότι ο άξονας που υποδεικνύει, αν ένας άνθρωπος είναι γεννημένος ηγέτης, σύμφωνα με την Uranian Astrology είναι ο Ήλιος / Ζευς. Στο ωροσκόπιο του Αλέξη Τσίπρα αυτό ισούται με τον Άδη, δείχνοντας το πρόσωπο εκείνο που πολλές φορές η στρατηγική του δεν ακολουθεί την «πεπατημένη οδό» και δύσκολα μπορεί κάποιος να τη «διαβάσει».

Στην παρούσα φάση και μέχρι τον Οκτώβριο του 2015, ο διελαύνων Κρόνος Υποθετικός (υψηλό επίπεδο, πέρα του μέσου όρου) θα βρίσκεται επάνω ακριβώς στο μεσοδιάστημα Ηλίου / Ζευς (άξονας ηγεσίας) δείχνοντας ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός μέσα από τις ενέργειές του, ιδιαίτερα το συγκεκριμένο διάστημα, θα αποδεικνύει ότι δεν είναι απλώς ο πρόεδρος ενός αριστερού κόμματος αλλά ένας ηγέτης που ασκεί πολιτική υψηλού επιπέδου.

*Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος στις 28/7/1974

Διάβασε επίσης

Τι βλέπουν τα άστρα για το μέλλον και την πορεία των διαπραγματεύσεων μετά το δημοψήφισμα;

Τι λένε τα άστρα για το μέλλον της κυβέρνησης Τσίπρα;

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved