Αστρολογική επικαιρότητα 23/6: Η πρώτη εκτίμηση για την τελική συμφωνία - Πώς θα εξελιχθεί;

Αύριο το έκτακτο Eurogroup για τη συμφωνία εν όψει της Συνόδου Κορυφής

Αστρολογική επικαιρότητα 23/6: Η πρώτη εκτίμηση για την τελική συμφωνία - Πώς θα εξελιχθεί;

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες που διεξάγονται από χθες στα πλαίσια της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης, ώστε μέσα στο επόμενο σαρανταοκτάωρο να παρθούν οι τελικές αποφάσεις με στόχο την επίτευξη συμφωνίας.

Η ελληνική κυβέρνηση αποδέχθηκε, σύμφωνα με κοινοτικές πηγές, επέκταση του τρέχοντος προγράμματος διάσωσης επί της αρχής, με σκοπό αυτό να βρίσκεται σε ισχύ για όσο θα συνεχίζεται η συζήτηση για την αναδιάρθρωση του χρέους.

Οι δανειστές από τη μεριά τους τόνισαν πως η ελληνική πρόταση έχει γίνει αποδεκτή ως μια καλή βάση και μετά την περαιτέρω αξιολόγησή της στο αυριανό Eurogroup είναι πιθανόν να υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα υπάρξει έκτακτη Σύνοδο Κορυφής
με σκοπό να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το ελληνικό ζήτημα.

Από αστρολογικής πλευράς διαφαίνεται πως στο αυριανό Eurogroup ίσως υπάρξει κάποια εμπλοκή αφού ο διελαύνων Ήλιος θα ισούται με το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ηλίου / Άδμητου στον αστρολογικό χάρτη Ορκωμοσίας της κυβέρνησης που μιλά για προβλήματα και κωλύματα σε διαβουλεύσεις. Παράλληλα, ο διελαύνων Υποθετικός Κρόνος συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Μηδενικής Κριού / Ζευς δείχνοντας ότι οι θεσμοί θα ασκήσουν πιέσεις για επιπλέον μέτρα τα οποία δεν θα δεχτεί η ελληνική πλευρά. Ως εκ τούτου, διαφαίνεται ότι και η αυριανή συνεδρίαση του Eurogroup δεν θα οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ορκωμοσίας της κυβέρνησης είναι υπολογισμένος για 27/1/2015

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved