Αστρολογική Επικαιρότητα 2/6: Ποια η επόμενη μέρα των διαπραγματεύσεων

Συμφώνησαν και για πολιτική λύση

Αστρολογική Επικαιρότητα 2/6: Ποια η επόμενη μέρα των διαπραγματεύσεων

«Ουσιαστικά κλείσαμε»!

Αισιοδοξία ότι επί της ουσίας η συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των εταίρων θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένη εκφράζουν κυβερνητικές πηγές, αφού τα μηνύματα από τη μίνι Σύνοδο Κορυφής στο Βερολίνο υπαγορεύουν θετική έκβαση.

Πιο συγκεκριμένα στη μίνι Σύνοδο Κορυφής Μέρκελ, Ολάντ και Γιούνκερ επαναβεβαίωσαν την πρόθεσή τους και για πολιτική επίλυση του ζητήματος της Ελλάδας όπως είχαν δεσμευτεί στον Αλέξη Τσίπρα κατά τις τηλεδιασκέψεις των προηγούμενων ημερών.
Επιπλέον, συμφώνησαν μαζί με τους Κριστίν Λαγκάρντ και Μάριο Ντράγκι- που εν συνεχεία συμμετείχαν κι αυτοί στη μίνι Σύνοδο Κορυφής- ότι είναι αναγκαία η εντατική προσπάθεια για την επίτευξη συμφωνίας, ενώ αποφάσισαν ότι θα παραμείνουν σε στενή επαφή με την ελληνική κυβέρνηση.
Επίσης, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ φέρεται να είναι σύμφωνος με την πρόταση της Ελληνικής πλευράς για λύση «πακέτο».
Έτσι, με βάση τα όσα έγιναν στο Βερολίνο η εκτίμηση της κυβέρνησης είναι ότι «ουσιαστικά κλείσαμε».

Εξετάζοντας τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας, ο διελαύνων Ουρανός (αναπάντεχες εξελίξεις) συναντά τα προοδευμένα μεσοδιαστήματα Ουρανού / Κιούπιντο (από ξαφνικά γεγονότα εντός συνεταιρισμών) και Ποσειδώνα / Ζευς (αποτυχία, απώλεια σε θέματα με καύσιμα). Ως εκ τούτου, στις συζητήσεις για τη συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των εταιρών, αν και θεωρείται κλεισμένη, ίσως υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής που θα οδηγήσουν σε αδιέξοδο ή σε νέο κύκλο συζητήσεων. Σε αυτό συμβάλλει και η σύνοδος της σημερινής Πανσέληνου με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της Ελλάδας που δείχνει ότι παρά το αισιόδοξο κλίμα, οι εξελίξεις θα είναι δαιδαλώδεις, αφού κάποιοι θα προσπαθήσουν να τορπιλίσουν την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Μεταπολίτευσης είναι υπολογισμένος για 27 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved