Το θέμα που λατρέψατε: Η απίστευτη αντίδραση καθηγητή όταν ένα μωρό άρχισε να κλαίει στη διάλεξή του

Έγινε viral η φωτογραφία του 54χρονου καθηγητή να κρατάει ένα μωρό την ώρα του μαθήματος

Το θέμα που λατρέψατε: Η απίστευτη αντίδραση καθηγητή όταν ένα μωρό άρχισε να κλαίει στη διάλεξή του

Το επάγγελμα του καθηγητή δεν είναι εύκολο, ακόμα και σε χώρες που σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής είναι πολύ πιο μπροστά από εμάς. Το παν στην διδασκαλία είναι ο άνθρωπος για αυτό και ο Μέγας Αλέξανδρος είχε πει «Στους γονείς οφείλομεν το ζην, στους δε διδασκάλους το ευ ζην.».

Ο Sydney Engelberg καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ σε μια πρόσφατη διάλεξή του απέδειξε ότι πάνω από όλα είναι άνθρωπος. Την ώρα που το μωρό μιας φοιτήτριας άρχισε να κλαίει, η κοπέλα έσπευσε να βγει από την αίθουσα για να μην ενοχλήσει τους συμφοιτητές της. Όμως, ο καθηγητής τη σταμάτησε πήρε το μωρό αγκαλιά και συνέχισε το μάθημα καθησυχάζοντάς το.

Η φωτογραφία του 54χρονου καθηγητή να κρατάει ένα μωρό κατά τη διάρκεια του μαθήματος έγινε viral αποσπώντας χιλιάδες θετικά σχόλια χαρακτηρίζοντάς τον «υπέροχο άνθρωπο».

«Ο πατέρας μου αγαπάει πολύ τα μωρά. Έχει πέντε εγγόνια. Είναι ο μόνος που κινείται μέσα στην αίθουσα και γι΄ αυτό κράτησε το μωρό, για να το ηρεμήσει, συνεχίζοντας τη διδασκαλία» έγραψε η κόρη του στο facebook ενώ σε δήλωσή της σημείωσε ότι «Από τότε που διδάσκει σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα με ώριμους φοιτητές, επιτρέπει στις μητέρες να φέρνουν τα παιδιά τους, ακόμα και να τα θηλάζουν μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας».

Στο αστρολογικό κομμάτι, το συμβάν έλαβε χώρα με την Αφροδίτη (αποδοχή) σε κοσμικό επίπεδο στο ζώδιο του Καρκίνου (μητρότητα) σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα (ηρεμία, κατανόηση) στο ζώδιο των Ιχθύων (ανθρωπισμός, ήρεμη αντίδραση). Παράλληλα, σε κοσμικό επίπεδο είχαμε τον Δία (διδασκαλία, ανώτερη εκπαίδευση) στον Λέοντα (παιδιά) σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό (απρόσμενα) στον Κριό (αντανακλαστικά).

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved