Αστρολογική επικαιρότητα 20/5: Ποια η εξέλιξη του σημερινού Brussels Group;

Ενιαία συμφωνία ή φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο;

Αστρολογική επικαιρότητα 20/5: Ποια η εξέλιξη του σημερινού Brussels Group;

Η κυβέρνηση επιθυμεί συμφωνία! Οι δανειστές;

Σήμερα Τετάρτη 20/5 θα συνεδριάσει εκ νέου το Brussels Group αυτή τη φορά με φυσική παρουσία των δύο πλευρών. Στο σημερινό Brussels Group αναμένεται να απασχολήσει το θέμα του ΦΠΑ. Οι δανειστές αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό την ελληνική πρόταση για το νέο καθεστώς στον ΦΠΑ, έχοντας ήδη εκφράσει και επισήμως τις αντιρρήσεις τους στις τηλεδιασκέψεις του Brussels Group.

Αν και ο στόχος της Ελληνικής κυβέρνησης είναι η σύγκλιση των απόψεων αυτό στην παρούσα φάση διαφαίνεται πολύ δύσκολο. Η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση πως δεν επιδιώκει «απλώς μια βραχυπρόθεσμη χρηματοδοτική ανάσα» αλλά να αντιμετωπιστεί «μέσο και μακροπρόθεσμα το χρηματοδοτικό πρόβλημα του ελληνικού δημοσίου έως ότου βγούμε με ασφάλεια στις αγορές».
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η κυβέρνηση αναζητά μια συμφωνία «εφ' όλης της ύλης» και όχι τμηματικά – αποσπασματικά που θα βάζει την χώρα μας σε μια διαδικασία αντίστοιχη με το μαρτύριο του Σίσυφου.

Από αστρολογικής πλευράς, διαφαίνεται πως η Ελληνική κυβέρνηση έχει δώσει στον όρο «διαπραγμάτευση» άλλο νόημα από αυτό που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Αυτό συμβαίνει διότι στον αστρολογικό χάρτη της Ορκωμοσίας της κυβέρνησης Τσίπρα, ο άξονας της διαπραγμάτευσης, Δίας/ Άδης συναντά τον άξονα της κυβερνητικής βούλησης, Ερμής/ Υποθετικός Κρόνος, σύμφωνα με την Uranian Astrology, κάτι που δείχνει πραγματική διαπραγμάτευση.

Σήμερα στο Brussels Group τα πράγματα θα καταλήξουν διαφορετικά από ό, τι θα ξεκινήσουν, αφού ο άξονας των διαπραγματεύσεων, Δίας/ Άδης, συναντά τα προοδευτικά μεσοδιαστήματα Ωροσκόπου / Άδη (κακεντρέχεια και φθόνος) και Άρη / Ποσειδώνα (αποτροπή, δολιοφθορά, προσχηματικά εμπόδια) αστρολογικές εξισώσεις που σηματοδοτούν πως κάποιοι θα τορπιλίσουν την διαπραγμάτευση. Κι αν λάβουμε υπόψη μας και την ανάδρομη κίνηση του Ερμή (προβλήματα στην επικοινωνία) σε κοσμικό επίπεδο ό,τι και να συμφωνηθεί θα μείνει απλά ...στα λόγια.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελληνικής κυβέρνησης είναι υπολογισμένος για 27 Ιανουαρίου 2015

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved