Πανελλήνιες 2015: Καθημερινές προβλέψεις για τα θέματα και τις παγίδες

Το astrology.gr στην υπηρεσία των μαθητών

Πανελλήνιες 2015: Καθημερινές προβλέψεις για τα θέματα και τις παγίδες


Το Astrology.gr συμπαραστέκεται και φέτος στην προσπάθεια και την αγωνία μαθητών και γονέων για της Πανελλήνιες εξετάσεις.
Καθημερινά μπορείτε να διαβάζετε την πρόβλεψη του Γιάννη Ριζόπουλου, που δημοσιεύεται μια μέρα πριν την εξέταση κάθε μαθήματος των Πανελληνίων και είναι βασισμένη στις αστρολογικές τάσεις που επικρατούν. Με υπεύθυνη αστρολογική ματιά, νουθετεί τους υποψηφίους, δίνοντάς τους τα κλειδιά που θα τους προφυλάξουν από παγίδες και θα συνεισφέρουν στη σωστή απόδοσή τους.
Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε τα άρθρα του astrology.gr που αφορούν στην αστρολογική κατανόηση και αντιμετώπιση των... ζωδιακών υποψηφίων

Πανελλήνιες εξετάσεις: Οι τάσεις για τις 20/5

Μετά την πρώτη δοκιμασία στην Νεοελληνική γλώσσα, όπου οι αστρολογικές συνθήκες ήταν μάλλον ουδέτερες, ακολουθούν τα λίγο πιο... δύσκολα!
Κατ' αρχήν με δεδομένη την ανάδρομη κίνηση του Ερμή, ίσως προκύψουν ποικίλες «αρρυθμίες» και εμπλοκές στην διαδικασία των εξετάσεων, κάτι που μπορεί να εκνευρίσει κάποιους μαθητές ή να τους αποσπάσει την προσοχή. Από την πλευρά τους απαιτείται λοιπόν ψυχραιμία, υπομονή, όπως επίσης και προνοητικότητα ώστε να αντεπεξέλθουν σε οποιαδήποτε δική τους αναποδιά. Για παράδειγμα, είναι καλό να ελέγξουν αν –όντως- έχουν μαζί τους τα απαραίτητα (ακόμη κι αν... γράφει το στυλό τους) όπως επίσης να βρίσκονται έγκαιρα στον χώρο των εξετάσεων, αφού δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα εμπόδια στην μετακίνηση τους.

Θέματα από το... παρελθόν!
Όσον αφορά στα θέματα των εξετάσεων η γενική τάση είναι να επαναληφθούν κάποια από αυτά, οπότε «μαντεψιές» του τύπου «αυτό έπεσε πέρυσι ή πρόπερσι, άρα δεν ξαναπέφτει» είναι μάλλον άτοπες. Μπορεί ακόμη να ζητηθούν απαντήσεις σε ασκήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και βέβαια όσοι μαθητές έχουν καλό μνημονικό θα βρεθούν σε πλεονεκτική θέση.

Την Τετάρτη 20/5 το πρόγραμμα περιλαμβάνει Βιολογία, Φυσική, Ιστορία και Μαθηματικά με στοιχεία Στατιστικής (γενικής παιδείας).
Κι επειδή τόσο η Σελήνη, όσο και ο Ερμής στους Διδύμους, μπορεί να βάλουν εύκολα... πονηρές σκέψεις στο μυαλό κάποιων μαθητών, θα πρέπει να θυμούνται ότι στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται και ο Άρης και μάλιστα... αγριεμένος! Αυτό σημαίνει ότι μια απόπειρα αντιγραφής μπορεί να έχει δυσάρεστη κατάληξη, όσο «ξύπνιος» κι αν είναι ο δράστης. Φυσικά θα υπάρξουν και οι τυχεροί που θα την γλιτώσουν, αξίζει όμως το ρίσκο;

Σχετικά άρθρα

Πανελλήνιες Εξετάσεις: Η καλύτερη διατροφή για κάθε ζώδιο

Πανελλήνιες Εξετάσεις: Στήριξε το παιδί σου ανάλογα με το ζώδιό του

Πανελλήνιες Εξετάσεις: Πώς μελετούν τα 12 ζώδια;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved