Αστρολογική Επικαιρότητα 15/5: Πώς ο Σακελλαρίδης αποστόμωσε τη Νέα Δημοκρατία

Η αποστομωτική απάντηση του Σακελλαρίδη στη Νέα Δημοκρατία

Αστρολογική Επικαιρότητα 15/5: Πώς ο Σακελλαρίδης αποστόμωσε τη Νέα Δημοκρατία

«Χειρουργεί» με το βαμβάκι την αξιωματική αντιπολίτευση για τα έργα και τις μέρες της!

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης απάντησε στα σενάρια «φοροεπιδρομής» τα όποια διαδίδει τις τελευταίες ημέρες η Νέα Δημοκρατία τονίζοντας ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί».

Ο κ. Σακελλαρίδης υπενθύμισε ότι «ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του καθιέρωσαν τον ΕΝΦΙΑ και μονιμοποίησαν την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, σάρωσαν τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις ενώ την ίδια στιγμή έκαναν τα στραβά μάτια στη φοροδιαφυγή και σφύριζαν αδιάφορα για τη λίστα Λαγκάρντ».

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο νόμο για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών που ψήφισε η κυβέρνηση των Μάρτιο και έχει δώσει μεγάλη ανάσα σε νοικοκυριά, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι σύμφωνα με στοιχεία από το Υπουργείο Οικονομικών μέχρι τις 11 Μαΐου έκαναν αίτηση για ένταξη στη ρύθμιση προς τις εφορίες περίπου 380.000 οφειλέτες με το συνολικό ποσό των ρυθμιζόμενων οφειλών να ανέρχεται στα 2,8 δις ενώ αναφορικά με τα ασφαλιστικά ταμεία, μέχρι τις 12 Μαΐου έχουν ρυθμίσει τις οφειλές τους περίπου 144.000 ασφαλισμένοι, με συνολικό ποσό ρυθμιζόμενων οφειλών περίπου 3,4 δισ.

Κλείνοντας, ο κ. Σακελλαρίδης σημείωσε: «Τα σενάρια φοροεπιδρομής, ας τα κρατήσει η αξιωματική αντιπολίτευση για να θυμάται τα έργα και τις ημέρες της».

Στο αστρολογικό κομμάτι, οι θετικές όψεις του διελαύνοντα Ουρανού (αποκαλυπτικός) με τον Ερμή (λόγος) και τον Ποσειδώνα (ιδεαλισμός) του Γαβριήλ Σακελλαρίδη δείχνουν τη διάθεση του να ξεσκεπάζει από το πόστο του κυβερνητικού εκπρόσωπου δηλώσεις και σενάρια που παρουσιάζουν τα πράγματα διαφορετικά από ότι είναι και να «χειρούργει με το βαμβάκι» την νυν Αξιωματική Αντιπολίτευση για τα έργα και τις ημέρες της.

*Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι γεννημένος στις 20 Αυγούστου 1980

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved