Αστρολογική επικαιρότητα 6/5: Αnte portas η ρήξη μεταξύ κυβέρνησης και καναλιών

Οι κυβερνητικές προθέσεις έχουν κάνει τους καναλάρχες να φοβόνται και να αντιδρούν

Αστρολογική επικαιρότητα 6/5: Αnte portas η ρήξη μεταξύ κυβέρνησης και καναλιών

O «Goebbels» ζει αλλά η κυβέρνηση δεν οπισθοχωρεί!

Η κυβέρνηση από το προεκλογικό της πρόγραμμα έλεγε για την αλλαγή του «τηλεοπτικού» τοπίου και την καταβολή όσων χρωστούν εδώ και χρόνια τα κανάλια ενώ έχει μιλήσει για εκ νέου αδειοδοτήσεις. Οι κυβερνητικές προθέσεις έχουν κάνει τους καναλάρχες να φοβόνται και να αντιδρούν με γκεμπελιστική προπαγάνδα εναντίον της.

Οι μεγαλοκανάρχες τρέμουν αφ' ενός ότι ο υπουργός Επικρατείας μπορεί να ζητήσει λουκέτο και εκκαθάριση σε εταιρία – ιδιοκτήτη καναλιού, αν εμφανίζει αρνητικά ίδια κεφάλαια και αφ' ετέρου ότι προετοιμάζεται η επαναφορά της ρύθμισης για το «βασικό μέτοχο» του 2005, γεγονός που οδήγησε και στην σύγκρουση της τότε κυβέρνησης και των καναλαρχών.

Χρησιμοποιώντας ανορθόδοξες μεθόδους μεγάλη μερίδα ΜΜΕ εδώ και καιρό πολεμά την κυβέρνηση ενώ όπως μπορείτε να διαβάσετε στο newsbomb.gr ετοιμάζεται να βάλει στο παιχνίδι και εταιρείες επικοινωνίας για να διαμορφώσει τη γνώμη του κόσμου εναντίον της.

Από αστρολογικής πλευράς, εξαιτίας του ότι στο ωροσκόπιο ορκωμοσίας της κυβέρνησης ο Υποθετικός Κρόνος από διέλευση συναντά τον γενέθλιο άξονα Ουρανού/ Άδη, διαφαίνεται η θέληση της κυβέρνησης για ρήξη και ανατροπή με το «βρώμικο» μέρους του τηλεοπτικού κατεστημένου και την όποια ενορχηστρωμένη προσπάθεια εναντίον της. Παράλληλα, το «ευαίσθητο σημείο» της Uranian Astrology (Σελήνη/Ποσάιντον= Μηδενική Κριού) που υποδεικνύει τα Μέσα Mαζικής Ενημέρωσης από πρόοδο συναντά τους άξονες Άρη/Πλούτωνα και Άδμητο/Βουλκάνους σηματοδοτώντας ολοκληρωτική αλλαγή του συστήματος των media μετά από σφοδρή ρήξη.

*Ο αστρολογικός χάρτης ορκωμοσίας της κυβέρνησης είναι υπολογισμένος για 27/1/2015

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved