Αστρολογική Επικαιρότητα 3/5: Το θαύμα του Ποσειδώνα και το «Διαμάντι αλληλούια»

Από τα ωραία και απίστευτα της ζωής!

Αστρολογική Επικαιρότητα 3/5: Το θαύμα του Ποσειδώνα και το «Διαμάντι αλληλούια»

Και μετά σου λένε δεν γίνονται θαύματα σήμερα!

«Διαμάντι αλληλούια». Αυτό το όνομα έδωσε μια γυναίκα από το Αρκάνσας των ΗΠΑ, σε ένα διαμάντι 3,69 καρατίων που βρήκε σε πάρκο την ώρα που προσευχόταν για ένα θείο σημάδι.

Η ευχή της ήταν να βρει ένα διαμάντι και με τον Ήλιο (αγαθό, καλό) στον Ταύρο (αξίας) σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (εκπλήρωση) στους Ιχθύες (ευχής, προσευχής) σε κοσμικό επίπεδο την προηγούμενη εβδομάδα... πραγματοποιήθηκε!

Βέβαια το πάρκο που προσευχόταν η Σούζι Κλαρκ δεν είναι όποιο και όποιο. Πρόκειται για το δημόσιο πάρκο στο Αρκάνσας των ΗΠΑ που ονομάζεται «Κρατήρας των διαμαντιών».

Τον περασμένο αιώνα, βρέθηκαν στο συγκεκριμένο πάρκο 75.000 διαμάντια αλλά περαστικοί συνεχίζουν να βρίσκουν ακόμη και σήμερα. Το διαμάντι που βρήκε η Κλαρκ, αποτελεί το μεγαλύτερο που ανακαλύφθηκε στο συγκεκριμένο πάρκο αυτή τη... χρονιά!

Η αξία του είναι περίπου 20.000 δολάρια και η τυχερή γυναίκα το βρήκε, κάνοντας την εξής προσευχή: «Μπορείς να με ευλογήσεις και να μου επιτρέψεις να βρω ένα διαμάντι σήμερα;». Ούσα στον «κρατήρα των διαμαντιών» που, αποτελεί το όγδοο μεγαλύτερο απόθεμα διαμαντιών στην επιφάνεια του πλανήτη και με τον Ποσειδώνα στο πλευρό της, το σύμπαν συνωμότησε υπέρ της! Αυτά είναι τα ωραία και τα απίστευτα της ζωής!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved