Αστρολογική επικαιρότητα 26/4: Ρωσία: «Αμερικάνοι εκπαιδεύουν Ουκρανούς»

Το Ρωσικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έβαλε φωτιά στην παγκόσμια σκηνή

Αστρολογική επικαιρότητα 26/4: Ρωσία: «Αμερικάνοι εκπαιδεύουν Ουκρανούς»

«Αμερικανικά στρατεύματα βρίσκονται στην ανατολική Ουκρανία»!

Το Ρωσικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έβαλε φωτιά στην παγκόσμια σκηνή αφού ανακοίνωσε πως Αμερικανοί στρατιώτες βρίσκονται στη ζώνη των συγκρούσεων στην ανατολική Ουκρανία και εκπαιδεύουν ουκρανικές δυνάμεις.

Πιο συγκεκριμένα, το ρωσικό πρακτορείο Interfax επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, μετέδωσε ότι αμερικανικά στρατεύματα εκπαιδεύουν τις ουκρανικές δυνάμεις όχι μόνο στη δυτική Ουκρανία «όπως δείχνουν τα ουκρανικά τηλεοπτικά δίκτυα, αλλά και στην εμπόλεμη ζώνη Μαριούπολης, Σεβεροντονέτσκ, Αρτιμοβόσκ και Βολνοβάκχα». Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας επιβεβαίωσε την αναφορά.

Η Ουάσιγκτον που μια μέρα νωρίτερα είχε κατηγορήσει την Ρωσία ότι αναπτύσσει συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας στο έδαφος της ανατολικής Ουκρανίας και ότι συμμετέχει σε γυμνάσια φιλορώσων ανταρτών κατά παράβαση της εκεχειρίας που επιτεύχθηκε με ευρωπαϊκή μεσολάβηση έκανε λόγο για γελοίους ισχυρισμούς μέσω εκπρόσωπού της.

Στο αστρολογικό κομμάτι, ο Ζευς, ο υποθετικός πλανήτης της Uranian Astrology που σηματοδοτεί τον πόλεμο και την προετοιμασία για αυτόν, σε κοσμικό επίπεδο είναι σε άμεση επαφή με τον πλανήτη των μεγάλων ανατροπών και των ξαφνικών γεγονότων, τον Ουρανό.

Συγχρόνως, ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της ψευδαίσθησης και της ουτοπίας, είναι σε κοσμικό επίπεδο σε άμεση επαφή με το σημείο της Μηδενικής μοίρας του Κριού (*ή αλλιώς και μοίρα της ανθρωπότητας), δείχνοντας πως ίσως αυτή η κατάσταση να είναι απλά ένα «check-up» για την ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων.

Πάντως, η αναζωπύρωση μιας κατάστασης δεν θα έπρεπε να αποκλεισθεί ως σενάριο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved