Αστρολογική επικαιρότητα 25/4: Τρία ελληνικά νησιά στα 10 καλύτερα της Ευρώπης

Τρία ελληνικά νησιά βρίσκονται στα ομορφότερα της Ευρώπης και χιλιάδες επισκέπτες τα προτιμούν κάθε χρόνο

Αστρολογική επικαιρότητα 25/4: Τρία ελληνικά νησιά στα 10 καλύτερα της Ευρώπης

Αυτή είναι η πραγματική μας βαριά βιομηχανία! Τρία ελληνικά νησιά βρίσκονται στα ομορφότερα της Ευρώπης και χιλιάδες επισκέπτες τα προτιμούν κάθε χρόνο για τις διακοπές τους.

Σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη του Trip Advisor για το 2015 στην 1η θέση βρίσκεται η Σαντορίνη, στην 3η η Κρήτη και στην 4η η Ζάκυνθος. Μάλιστα, η όμορφη και ατμοσφαιρική Σαντορίνη, που είναι προορισμός πολλών ερωτευμένων, εκτός από την «ευρωπαϊκή πρωτιά» κατέχει και την τέταρτη θέση των ομορφότερων νησιών όλου του κόσμου.

Η Trip Advisor ανακοινώνει κάθε χρόνο τα Travelers Choice Awards, με βάση έναν αλγόριθμο που υπολογίζει την ποσότητα και την ποιότητα κριτικών και σχολίων που κάνουν οι επισκέπτες για τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και τα αξιοθέατα για το τελευταίο έτος. Ουσιαστικά, είναι ο κόσμος που απονέμει τα βραβεία και ψηφίζει τα νησιά της χώρας μας ως επίγειο προορισμό για τις διακοπές τους.

Στο αστρολογικό κομμάτι, η Ελλάδα έχει τον γενέθλιο άξονα που σχετίζεται με τη γη και το περιβάλλον της χώρας μας, τον Ήλιο /Άδμητο, σε σύνοδο με τον άξονα Βόρειου Δεσμού / Δία που υποδεικνύει πως το κοινό - οι επισκέπτες (Βόρειος Δεσμός) είναι «λαχείο» και κέρδος για την χώρα (Δίας)... φέρνοντας χρήμα.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved