Αστρολογική επικαιρότητα 23/4: Η ΝΔ αντιμέτωπη με «πιστωτικό γεγονός»;

Τα δάνεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ από τρεις ελληνικές τράπεζες παραμένουν μη εξυπηρετούμενα

Αστρολογική επικαιρότητα 23/4: Η ΝΔ αντιμέτωπη με «πιστωτικό γεγονός»;

Σοκ και δέος!

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται σε δυσμενή οικονομική θέση, καθώς -σύμφωνα με δημοσιεύματα- παρέλαβε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από εταιρεία στην οποία χρωστά, αλλά και κατασχετήριο για το κτίριο στη Συγγρού όπου στεγάζονται τα γραφεία.
Σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί, όσον αφορά στο κτίριο, άνηκε σε επιχειρηματία που εισήχθει στο άρθρο 99. Μετά την πτώχευσης της εταιρείας του περιήλθε στην ιδιοκτησία της τράπεζας, όπως και τα ανεξόφλητα ενοίκια, πράγμα που σημαίνει πως αν δεν βρεθεί λύση ίσως υποστεί και έξωση το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Σε όλα αυτά τα οφειλόμενα έρχονται να προστεθούν οι μισθοί των υπαλλήλων οι οποίοι -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- δεν έχουν καταβληθεί.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως η Κομισιόν, δια στόματος Αλμούνια, είχε επιβεβαιώσει τον Φεβρουάριο του 2014 πως η συντριπτική πλειοψηφία των δανείων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από τρεις ελληνικές τράπεζες παραμένουν μη εξυπηρετούμενα, με το ποσό να αγγίζει τα 270 εκατομμύρια ευρώ ενώ παράλληλα είχε αποκαλυφθεί πως την ίδια πάντα περίοδο το χρέος της ΝΔ προς τη ΔΕΗ άγγιζε το μισό εκατομμύριο.

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης διαψεύδει κατηγορηματικά τα σχετικά δημοσιεύματα με τον γενικό Διευθυντή της ΝΔ, Κώστα Τσιμάρα, να κάνει λόγο για «ανυπόστατα δημοσιεύματα» που εκπορεύονται από συγκεκριμένο κέντρο παραπληροφόρησης και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Από αστρολογικής πλευράς, αυτήν την περίοδο στο ωροσκόπιο της Νέας Δημοκρατίας ο διελαύνων Ουρανός (ξαφνικά γεγονότα) βρίσκεται στον 4ο οίκο (το οίκημα, η έδρα) και σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Κρόνο (υποχρεώσεις) κυβερνήτη του 2ου οίκου (τα οικονομικά ), όψη που δείχνει πως σε κάθε περίπτωση τα οικονομικά του κόμματος είναι αρκετά δύσκολα.

*Η Νέα Δημοκρατία έχει ιδρυθεί στις 4 Οκτωβρίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved