Αστρολογική επικαιρότητα 21/4: Που αποσκοπούν οι ΗΠΑ με την παρέμβασή τους για την αποφυλάκιση του Ξηρού;

Μήπως υπάρχουν άλλοι λόγοι που κρύβονται πίσω από τις έντονες αντιδράσεις τους;

Αστρολογική επικαιρότητα 21/4: Που αποσκοπούν οι ΗΠΑ με την παρέμβασή τους για την αποφυλάκιση του Ξηρού;

Η ελληνική κυβέρνηση λέει «όχι» στις «υποδείξεις» των ΗΠΑ!

Στα «κάγκελα» βρίσκεται σύσσωμη η Αμερικανική κυβέρνηση με την ψήφιση του νομοσχεδίου που επιτρέπει κατ' οίκον περιορισμό με σύστημα ηλεκτρονικής επιτήρησης (βραχιολάκι) τρομοκρατών, όπως ο Σάββας Ξηρός, λόγω αναπηρίας άνω του 67%.
Η ενόχληση των ΗΠΑ έγινε γνωστή αρχικά με το τελεσίγραφο που έστειλε προς την ελληνική κυβέρνηση ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας "μη φιλική πράξη" («profoundly unfriendly act») την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού, μία από τις σκληρότερες δηλώσεις, στις οποίες έχει προβεί εδώ και χρόνια αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα. Εν συνεχεία, ακολούθησαν οι δηλώσεις της εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μαρί Χαρφ, η οποία εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Επίσης, για το ζήτημα αυτό υπήρξε και απευθείας παρέμβαση του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Τζον Κέρι προς τον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την περασμένη εβδομάδα.

Ωστόσο, η κυβέρνηση αποφάσισε να μην υποχωρήσει στην ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης, δηλώνοντας ο νόμος δεν φτιάχτηκε για τον Ξηρό, απλώς και αυτός πληροί τις προϋποθέσεις για κατ' οίκον κράτηση με βραχιολάκι. Επίσης, τόνισε ότι ο συγκεκριμένος πάσχει από σχεδόν ολική τύφλωση και κώφωση, σκλήρυνση κατά πλάκας και νεφρική ανεπάρκεια με ποσοστό αναπηρίας 98%, ενώ υπενθυμίζει ότι η Ελλάδα έχει καταδικασθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις συνθήκες κράτησής του. Άρα, «η διάταξη θα ήταν φωτογραφική, αν εξαιρείτο ο συγκεκριμένος κρατούμενος».

Στο αστρολογικό κομμάτι, οι ΗΠΑ φαίνεται πως θέλουν να παίξουν απλά ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, αφού ο άξονας Ερμή / Κιούπιντο από πρόοδο συναντά τον γενέθλιο Άρη που δείχνει πως οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν να αποδείξουν πως «μετράει» η γνώμη τους. Από την άλλη, βρίσκονται σε μια χρονική στιγμή που δέχονται μεγάλο πλήγμα στο κύρος τους αφού ο διελαύνων Άδμητος συναντά τον γενέθλιο Ήλιο που δείχνει πόνο και οδύνη όσον αφορά την υπόσταση, την δύναμη και την επιρροής τους.

*Ο αστρολογικός χάρτης των Η.Π.Α είναι υπολογισμένος για 4 Ιουλίου 1776

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved