Αστρολογική επικαιρότητα 16/4: Γερμανικές πιέσεις με πρωταγωνιστή τον Σόιμπλε

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει λύση στο Eurogroup της 24ης Απριλίου

Αστρολογική επικαιρότητα 16/4: Γερμανικές πιέσεις με πρωταγωνιστή τον Σόιμπλε

Ωμη παρέμβαση του «Χερ Σόιμπλε» στα εσωτερικά της χώρας!

Εν όψει της τελικής φάσης της διαπραγμάτευσης και της επίσκεψης του έλληνα Υπουργού Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη στις ΗΠΑ τα Γερμανικά Μέσα και ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Β. Σόιμπλε διαμορφώνουν σκηνικό πιέσεων κατά της Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα, η έγκυρη γερμανική εφημερίδα «Die Ziet», επικαλείται ακόμα και το ενδεχόμενο χρεωκοπίας της Ελλάδος εντός του Ευρώ, ενώ ο Β. Σόιμπλε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει λύση στο Eurogroup της 24ης Απριλίου και μετέθεσε τον ορίζοντα της συμφωνίας για την 30ή Ιουνίου.

Συγχρόνως, υποβάθμισε τον κίνδυνο από ένα ενδεχόμενο Grexit για την παγκόσμια και την ευρωπαϊκή οικονομία και δήλωσε ωμά την δυσαρέσκεια του για την παρούσα κυβέρνηση ενώ δεν έκανε καμία αναφορά στο γεγονός ότι η Ελλάδα μόνη της πληρώνει τα δάνεια και τις υποχρεώσεις της από τον Αύγουστο του 2014.

Από αστρολογικής πλευράς, ο γενέθλιος Ήλιος του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, βρίσκεται επάνω στα μεσοδιαστήματα Ζευς/Βουλκάνους και Ωροσκόπου/Ποσειδώνα της Ελλάδας που δείχνουν έναν άνθρωπο που απέναντι στη χώρα μας επιδεικνύει ξεροκεφαλιά και ισχυρογνωμοσύνη και που επιδιώκει τόσο απώλειες όσο και υποταγή.

*Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι γεννημένος στις 18 Σεπτεμβρίου 1942

* Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24 Ιούλιου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved