Αστρολογική επικαιρότητα 8/4: Τι λένε τ΄άστρα για τη συνάντηση Πούτιν - Τσίπρα

Οι αστρολογικές εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στη Μόσχα

Αστρολογική επικαιρότητα 8/4: Τι λένε τ΄άστρα για τη συνάντηση Πούτιν - Τσίπρα

Αλλάζει σελίδα η Ελλάδα ή σταδιακά αλλάζουμε... βιβλίο;

Στη Μόσχα βρίσκεται από χθες ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο τριήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί συνοδεία κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης.

Σήμερα στις 13:00 το μεσημέρι ο έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν στο Κρεμλίνο. Μετά τις συνομιλίες με τον πρόεδρο Πούτιν αναμένεται η υπογραφή σειράς συμφωνιών, μεταξύ των οποίων το Κοινό Πρόγραμμα Δράσης για την επόμενη διετία (το οποίο δεν είχε ανανεωθεί μετά το 2012), τη Διακήρυξη για τα 70χρονα της αντιφασιστικής Νίκης, καθώς και το πρόγραμμα συνεργασίας για το έτος 2016 μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας.

Όπως δήλωσε χθες το βράδυ ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, μεταξύ των θεμάτων, που οπωσδήποτε θα θιγούν στις διμερείς συνομιλίες, είναι και η άρση του εμπάργκο εισαγωγής αγροτικών προϊόντων από την Ελλάδα. «Καταγράφουμε την πτώση του όγκου ανταλλαγών στον τομέα αυτό, η οποία σχετίζεται με την αναγκαστική επιβολή απαντητικών μέτρων ως προς σειρά προϊόντων. Μπορούμε να εκτιμήσουμε ότι έτσι, είτε αλλιώς το ζήτημα θα θιγεί αναμφισβήτητα» είπε ο κ. Πεσκόφ.

Από αστρολογικής πλευράς, διαφαίνεται πως η επίσκεψη αυτή ξεκινά με καλούς οιωνούς για την Ελλάδα. Ο διελαύνων Δίας που δείχνει την επέκταση και την ευεργεσία συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Βορείου Δεσμού / Βουλκάνους της Ελλάδος που μιλά για συμμαχίες που κρατάνε. Παράλληλα, ο διελαύνων Ουρανός (ξαφνικές αλλαγές) και ο υποθετικός πλανήτης της Uranian Astrology ο Ζευς (δημιουργία) συναντούν το γενέθλιο μεσοδιάστημα Κιούπιντο / Βουλκάνους (μεγάλη επιρροή, ένταξη σε μια νέα συμμαχία ομοϊδεατών), που δείχνουν τη δημιουργία ενός κοινού μετώπου αντιμετώπισης προβλημάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Έτσι η Ελλάδα βάζει σταδιακά τις βάσεις ...για αλλαγή βιβλίου τόσο στις σχέσεις της με τη Ρωσία όσο και το ρου της ιστορίας!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved