Αστρολογική επικαιρότητα 18/3: Επίδειξη ισχύος από την Κομισιόν!

Αστρολογική επιβεβαίωση για την αντίδραση των νομοσχεδίων για την ανθρωπιστική κρίση και τη ρύθμιση των 100 δόσεων των χρεών προς το Δημόσιο

Αστρολογική επικαιρότητα 18/3: Επίδειξη ισχύος από την Κομισιόν!

Δεν αποφασίζετε εσείς, απλά συμμορφώνεστε!

Μπλόκο στα νομοσχέδια της κυβέρνησης που αφορούν την ανθρωπιστική κρίση και τις 100 δόσεις επιχειρεί η Κομισιόν, με επιστολή του Ντέκλαν Κοστέλλο. «Αν προχωρήσετε, είναι μονομερής ενέργεια», φέρεται να υποστήριξε, την ίδια ώρα που ο Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε ότι εάν η Ελλάδα δεν συμμορφωθεί, μπορεί να υποστεί ότι και η Κύπρος... σε επίπεδο καταθέσεων!

Στο άρθρο μας με τίτλο «Τα Σεληνιακά φαινόμενα Μαρτίου» είχαμε γράψει: «Μελετώντας την επιρροή της Πανσελήνου επί του γενεθλίου αστρολογικού χάρτη της Μεταπολίτευσης βλέπουμε να συμβαίνουν σημεία και τέρατα κατά της Ελλάδας. Η συμμετοχή ιδιαίτερα επικινδύνων αξόνων (Άρη/Άδη, Βόρειος Δεσμός/Άδης) στο μεσοδιάστημα της Πανσελήνου (Ηλίου/Σελήνης) προδιαθέτει για υπόγειες μεθόδους αλλά και στυγνούς εκβιασμούς, όπου μέσα από αυτούς θα πυροδοτηθούν μεγάλα γεγονότα».

*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*

Παράλληλα, λίγο παρακάτω σχετικά με την Έκλειψη της 20ης Μαρτίου αναφέραμε χαρακτηριστικά: «είναι εξαιρετικά επιβαρυντική για την Ελλάδα, αφού ο Ωροσκόπος της Ηλιακής έκλειψης της 20ης Μαρτίου 2015 ισούται με τον προοδευμένο Βουλκάνους που δείχνει μια επίδειξη ισχύος από τους εταίρους μας!».

Το «βέτο» - επίδειξη ισχύος της Κομισιόν έφερε έκρηξη στο Μαξίμου αφού οι Θεσμοί υποστηρίζουν ότι αν δεν υπάρξει συμμόρφωση «παραβιάζεται η συμφωνία» της 20ης Φεβρουαρίου. Το νομοσχέδιο κατατέθηκε και συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα ξεκαθάρισαν ότι «Το να θεωρεί κανείς "μονομερή ενέργεια" την ψήφιση νομοσχεδίου που στόχο έχει να απαλύνει τις πληγές της καταστροφικής πολιτικής των τελευταίων χρόνων, απλώς εκθέτει όσους το υποστηρίζουν και αποδεικνύει ότι τα τεχνικά κλιμάκια αδυνατούν να εγγυηθούν την εφαρμογή της συμφωνίας της 20ής Φλεβάρη.».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved