Αστρολογική επικαιρότητα 15/3: Οι δίδυμες που θεωρούνται μετενσάρκωση των νεκρών αδελφών τους

Το μυστήριο της οικογένειας Pollock

Αστρολογική επικαιρότητα 15/3: Οι δίδυμες που θεωρούνται μετενσάρκωση των νεκρών αδελφών τους

Τελικά ίσως να μην είναι «μύθος» η Μετενσάρκωση!

Ο John Pollock και η γυναίκα του Florence μαζί με τα δύο του κορίτσια την 6χρονη, Jacqueline, και την 11χρονη, Joanna, αποτελούσαν πρότυπο οικογένειας με υπέροχη ζωή στην πόλη Hexham, της Αγγλίας.
Αυτό ίσχυε πριν την τραγωδία. Στις 5 Μαΐου του 1957, η Jacqueline με την Joanna και τον φίλο τους Anthony, χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο και σκοτώθηκαν, καθώς πήγαιναν στην εκκλησία.

Ο John και η Florence συντετριμμένοι από το ατύχημα, προσεύχονταν να αποκτήσουν άλλο παιδί και τελικά τα κατάφεραν. Στις 4 Οκτωβρίου του 1958 έφεραν στον κόσμο τις δίδυμες Gillian και Jennifer. Τότε είναι που ξεκινά και το μυστήριο στην οικογένεια Pollock.

*Ο καρμικός σου προορισμός είναι μοναδικός και σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους άλλους. Μάθε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσεις για να ανακαλύψεις το κάρμα σου :AR-SA'> για την προσωπική και ψυχική σου εξέλιξη*

Ενώ, ο John φρόντιζε τα δίδυμα παρατήρησε μια λευκή γραμμή στο μέτωπο της Jennifer, που θύμιζε την ουλή της αποθανούσας Jacqueline. Δεν ήταν, όμως μόνο αυτό, στο πίσω μέρους του γονάτου του το μωρό είχε το ίδιο γενετήσιο σημάδι με την νεκρή αδερφή του. Αυτά τα σημάδια λέγονται σπήλοι κατά τον Δρ. Ίαν Στήβενσον τον καθηγητή της Ιατρικής Σχολής της West Virginia που έχει κάνει ειδική μελέτη για την Μετενσάρκωση.

Σε ένα ταξίδι στην παλιά τους πόλη, όταν τα κορίτσια ήταν τεσσάρων χρονών, άρχισαν να ονοματίζουν τα μέρη που αναγνώριζαν, παρά το γεγονός ότι δεν τα ήξεραν και δεν τα είχαν επισκεφτεί ποτέ. Τα παιδιά όταν τους έδειχναν παλιά παιχνίδια των αποθανόντων παιδιών τα αναγνώριζαν και μάλιστα γνώριζαν και τα ονόματα τους. Άλλο ένα περίεργο περιστατικό έγινε όταν όλη η οικογένεια περπατούσε στο πάρκο και μπροστά σε ένα αυτοκίνητο τα κορίτσια άρχισαν να φωνάζουν: «Το αυτοκίνητο! Έρχεται να μας πάρει». Μετά την ηλικία των 5 ετών οι «μνήμες έσβησαν» και έκτοτε ζουν μια φυσιολογική ζωή.

Στο αστρολογικό κομμάτι, έχουμε σε κοσμικό επίπεδο τον ριζοσπαστικό και απρόβλεπτο Ουρανό (αποκαλύψεις) σε τετράγωνο με τον μυστηριώδη και μετασχηματιστή Πλούτωνα (έρευνα, θέματα που σχετίζονται με τον θάνατο) φέρνοντας στο προσκήνιο σχετικά θέματα που προκαλούν ξάφνιασμα και αλλαγή στάσης απέναντί τους.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved