Αστρολογική επικαιρότητα 9/3: Οι δηλώσεις του Βαρουφάκη στην Corriere della Sera και ο θάνατος του Β. Μαγγίνα

Αστρολογική επιβεβαίωση για τις δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη στην Ιταλική εφημερίδα και για το θάνατο του Βασίλη Μαγγίνα

Αστρολογική επικαιρότητα 9/3: Οι δηλώσεις του Βαρουφάκη στην Corriere della Sera και ο θάνατος του Β. Μαγγίνα

Αστρολογική επιβεβαίωση: Η δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη που «πονοκεφαλιάζει» την Ευρώπη.

Στο άρθρο μας «Οι χρησμοί του Μαρτίου 2015 για την Ελλάδα» γράφαμε πως μεταξύ 2 και 4 Μαρτίου «η χώρα μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς ανά την Υφήλιο μέσα από δήλωση Έλληνα αξιωματούχου όπως δείχνει η παρουσία του διελαύνοντα Άρη στον άξονα Ωροσκόπου /Βουλκάνους».
Στις 6 του μήνα (με δυο ημέρες απόκλιση) o Υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, δήλωσε σχετικά με το επικείμενο Eurogroup (σ.σ. σήμερα) στην «Corriere della Serra» πως αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο προσφυγής στην κάλπη, εάν οι εταίροι δεν δεχθούν το ελληνικό σχέδιο για την έξοδο της Ελλάδας από την ύφεση.
Συγκεκριμένα φέρεται να δήλωσε ότι: «Αν δεν δεχθούν το σχέδιό μας, θα υπάρξει πρόβλημα». «Αλλά...» προσέθεσε, «...όπως είπε και ο Αλέξης Τσίπρας, δεν είμαστε καρφωμένοι στις θέσεις μας, μπορούμε να πάμε πίσω, σε εκλογές ή να κάνουμε ένα δημοψήφισμα».

Η ιταλική εφημερίδα ερμήνευσε πως το δημοψήφισμα θα γινόταν για το ευρώ και αυτό προκάλεσε διεθνή σάλο και ταραχή τόσο στον Σόιμπλε όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με την Deutsche Welle, που εκπέμπει διεθνώς, να αναφέρει «ελληνικό πόκερ στο Eurogroup με την λαϊκή ετυμηγορία» επιβεβαιώνοντας μας.

Αστρολογική επιβεβαίωση: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην υπουργός Βασίλης Μαγγίνας

Στο άρθρο μας «Οι χρησμοί του Μαρτίου 2015 για την Ελλάδα» γράφαμε στην τελευταία παράγραφο πως στη διάρκεια αυτού του μήνα «ίσως να έχουμε το βιολογικό τέλος ή το κύκνειο άσμα ανθρώπου που είχε υπηρετήσει την πολιτική.».

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε αφού απεβίωσε το πρωί της Παρασκευής 6 Μαρτίου σε ηλικία 66 ετών ο Βασίλης Μαγγίνας, ο οποίος διετέλεσε πρώην υπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής της ΝΔ και κυβερνητικός εκπρόσωπος επί πρωθυπουργίας Κων/νου Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε μπει στο νοσοκομείο Αρεταίειο για μια εγχείρηση κήλης αλλά ξαφνικά έπεσε σε κώμα και πέθανε, το πρωί της Παρασκευής, από σηψαιμία.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved