Αστρολογική επικαιρότητα 3/3: Η οπισθοχώρηση των Τούρκων μετά τις αντιδράσεις της Ελλάδας

Γιατί έκαναν πίσω οι Τούρκοι με την «πρόκληση» στο Αιγαίο; Περίμεναν την έντονη αντίδραση της Ελλάδας και την προειδοποίηση με casus belli;

Αστρολογική επικαιρότητα 3/3: Η οπισθοχώρηση των Τούρκων μετά τις αντιδράσεις της Ελλάδας

Μεγάλη νίκη της Ελλάδας σε διπλωματικό επίπεδο μα και σε επίπεδο εντυπώσεων!

Η τουρκική κυβέρνηση υπαναχώρησε από τον αρχικό σχεδιασμό να καταστήσει μεγάλο μέρος του Βορείου Αιγαίου μεταξύ Λήμνου, Σκύρου και Αγίου Ευστρατίου σε πεδίο βολής για την πραγματοποίηση ασκήσεων από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη με πραγματικά πυρά.

Αιτία ήταν τα έντονα διαβήματα διαμαρτυρίας της Ελλάδας προς τις τουρκικές διπλωματικές αρχές και ΝΑΤΟ, ΕΕ, ICAO και Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και φυσικά ότι η Αθήνα χαρακτήρισε ως «casus belli» την θρασύτατη τουρκική ΝΟΤΑΜ και πιο ειδικά ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δήλωσε «ό,τι αεροσκάφος μπαίνει και παραβιάζει ή προβαίνει σε παραβάσεις αναχαιτίζεται. Όποιο πλοίο παραβαίνει τους διεθνείς κανονισμούς αναχαιτίζεται διά θαλάσσης... Δεν πρόκειται να ανεχθούμε καμία παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου ή του θαλάσσιου χώρου της χώρας».

Σημειώνεται πως η ελληνική απάντηση ότι η κάθε τουρκική παραβίαση θα απαντηθεί με «κατάρριψη ή βύθιση», αποτελεί αιτία πολέμου, που είχε να ειπωθεί από ελληνικής κυβέρνησης από την κρίση του 1987 επί πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου.

Στο αστρολογικό κομμάτι, οι διελαύνοντες Άρης (δράση) και Kronos (κυβέρνηση, ανώτεροι αξιωματικοί), πλανήτη της Uranian Astrology στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας συναντούν αμφότεροι τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Σελήνη/Ερμή και Μεσουρανήματος/Poseidon αντίστοιχα που μιλούν για μια συντονισμένη και εμπνευσμένη κίνηση από πλευράς κυβέρνησης.

Ασφαλώς, η ελληνική απάντηση στην προκλητική κίνηση της Τουρκίας επαληθεύει και την φράση που γράψαμε στην χθεσινή Aστρολογική Επικαιρότητα, της 2ας Μαρτίου, που ήταν αυτολεξεί ότι «στο ωροσκόπιο της Τουρκίας ο προοδευμένος Άδμητος συναντά τον άξονα Δία/Ποσειδώνα που σηματοδοτεί κινήσεις που στηρίζονται σε "ξένες πλάτες", όμως αυτός ο άξονας βγάζει απώλειες και ίσως οι γείτονες βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved