Αστρολογική επικαιρότητα 25/2: «Κακός χαμός» στη Βουλή με την άρση ασυλίας του Άδωνη

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε την αναβολή της ονομαστικής ψηφοφορίας λόγω απουσίας των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Αστρολογική επικαιρότητα 25/2: «Κακός χαμός» στη Βουλή με την άρση ασυλίας του Άδωνη

Η Ζωή πήρε το όπλο της!

«Η Βουλή έχει εκλέξει 300 βουλευτές και όχι 294» τόνισε η Πρόεδρος της Βουλής! Χτες στην ημερήσια διάταξη της Βουλής υπήρχε το αίτημα άρσης της ασυλίας του Βουλευτή της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη. Αυτό όμως που συνέβη δεν έχει προηγούμενο, καθώς μια διαδικασία που συνήθως κρατάει το πολύ μισή ώρα εξελίχθηκε σε σίριαλ. Η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ζήτησε να αναβληθεί για σήμερα στις 18:30 η διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας στην Ολομέλεια καθώς απουσίαζαν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, λόγω του ότι η εισαγγελία απέρριψε την άδεια τους, χωρίς να συνοδεύεται κατά το προεδρείο από αιτιολογία επαρκώς δικαιολογημένη. Αυτή η πρόταση προκάλεσε πανδαιμόνιο στη Βουλή με αλλεπάλληλες αντιπαραθέσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Μεταξύ άλλων, ο κ. Κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι η Βουλή δημιουργεί κακό προηγούμενο με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να του απαντά: «Αν διαφωνείς κάνε tweet».

Η νυν πλέον Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, έχει στην παρούσα φάση τον διελαύνοντα Ουρανό (ανατροπή) στον Κριό (μαχητικότητα) σε όψη τριγώνου με τους γενέθλιους, Άρη (δράσεις, πρωτοβουλίες) και Ποσειδώνα (ιδεαλισμός, ευαισθησία) στο ζώδιο του Τοξότη (φιλοσοφία, ήθη, νομικά θέματα) δείχνοντας πως εισάγει αλλαγές και μεταρρυθμίσεις αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις θέλοντας ως Πρόεδρος της Βουλής να κάνει την διαφορά.

*Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι γεννημένη 8 Δεκεμβρίου 1976

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved