Αστρολογική επικαιρότητα 16/2: Πως διαγράφεται η πορεία του Γιάνη Βαρουφάκη τους επόμενους μήνες;

Η πορεία του Γιάνη Βαρουφάκη το επόμενο χρονικό διάστημα σύμφωνα με την Uranian Astrology και το πρωτότυπο τατουάζ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Αστρολογική επικαιρότητα 16/2: Πως διαγράφεται η πορεία του Γιάνη Βαρουφάκη τους επόμενους μήνες;

Ο Γιάνης Βαρουφάκης υπό το πρίσμα της Uranian Astrology

Με Ωροσκόπο στην 11η μοίρα των σταθερών πρωτοτυπεί μα και υπερτερεί έναντι των άλλων! Αναμφισβήτητα ο πιο δημοφιλής υπουργός, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά πλέον στην Ε.Ε είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ο καθηγητής Οικονομικών, ο δικός μας Γιάνης, είναι ένα άτομο το οποίο είναι γεννημένο για μεγάλα πράγματα όπως δείχνει το Μεσουράνημά του. Πιο συγκεκριμένα, το Μεσουράνημά του ισούται με τον Kronos (πλανήτη της Uranian Astrology) που δείχνει γενέθλια προδιάθεση για τοποθέτηση σε δημόσια θέση και ανέλιξη σε ακόμα μεγαλύτερες βαθμίδες. Μάλιστα, οι εμπλεκόμενοι άξονες στην παραπάνω εξίσωση υποδηλώνουν πως ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι γεννημένος για «να έρθει σε μια σημαντική στιγμή για να αναστυλώσει ένα πτωχευμένο κράτος!». Αυτή είναι η γενέθλια «τάση»! Παράλληλα, η αστρολογική εξίσωση Ήλιος/Άδης=Ερμής δείχνει ότι είναι ιδανικός για διαπραγματεύσεις διότι πάει με θράσος και με μια έμφυτη τάση να δημιουργεί πανικό φέρνοντας τους άλλους προ τετελεσμένου γεγονότος! Οι αστρολογικές όψεις που δέχεται αυτήν την περίοδο το ωροσκόπιό του δείχνουν ότι θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στους εταίρους και, εάν εξαρτιόταν μόνο απ' αυτόν, η ρήξη θα ήταν μονόδρομος! Ωστόσο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί από τις 4 Απριλίου 2015 και ως τα τέλη του χρόνου είναι πολύ πιθανό να βρεθεί εκτός κυβέρνησης (!), αφού ο προοδευμένος Kronos (πλανήτης της Uranian Astrology που υποδηλώνει την εξουσία) συναντά μεσοδιαστήματα που εμπλέκεται ο Άδμητος και σηματοδοτούν «τέλος της συνεργασίας».

*Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι γεννημένος στις 24 Μαρτίου 1961

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Ο εκκεντρικός σταρ της στρογγυλής θεάς έστειλε «μήνυμα» κάνοντας τατουάζ

Ένα μεγάλο μπράβο! Αν και κατά καιρούς οι δηλώσεις του έχουν δημιουργήσει σάλο εντούτοις στην παρούσα φάση μας εξέπληξε ευχάριστα. Μετά το γκολ στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Καέν, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έβγαλε την μπλούζα του και έδειξε τα τατουάζ του. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και τα ονόματα 50 ανθρώπων που ζουν στις πιο υποανάπτυκτες χώρες του κόσμου, υπέφεραν από την πείνα και βοηθήθηκαν από το πρόγραμμα «World Food Programme» των Ηνωμένων Εθνών, εκ των οποίων τα 15 μικρών παιδιών. Σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram, εξήγησε: «805 εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από πείνα στον κόσμο σήμερα. Σιγουρευτείτε πως ο κόσμος ξέρει. Υποστηρίξτε τους όπως ακριβώς υποστηρίζετε εμένα #WorldFoodProgramme #805millionnames». Ο Σουηδός άσσος υποστήριξε το πρόγραμμα, όπως και ο Ζοσέ Μουρίνιο, το περασμένο καλοκαίρι, ταξιδεύοντας σε χώρες της Αφρικής. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με Ωροσκόπο Λέοντα ξέρει να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας και αυτή την φορά το έκανε για καλό σκοπό. Ο διελαύνων Ουρανός (εκκεντρικότητα/ηλεκτρική) στον Κριό (πρωτοφανής/βελόνα) είναι σε όψη αντίθεσης με τον Κρόνο (δέρμα) που έχει στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη, στο ζώδιο του Ζυγού (αισθητικό αποτέλεσμα), δείχνοντας τον ξεχωριστό αισθητικό τρόπο μέσω δερματοστιξίας (τατουάζ) για να στείλει το μήνυμα που ήθελε.

*Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1981

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved