Αστρολογική επικαιρότητα 14/2: Και ο Άδωνις με τζιν και ορειβατικά μποτάκια;

Η casual εμφάνιση του Άδωνη Γεωργιάδη στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και η συμφωνία για κατάπαυση του πυρός Ουκρανίας - Ρωσίας

Αστρολογική επικαιρότητα 14/2: Και ο Άδωνις με τζιν και ορειβατικά μποτάκια;

Ο Άδωνις όπως δεν το έχετε ξαναδεί...

Untitled

Ελέω Τριωδίου... ντύθηκε Τσίπρας! Φαίνεται ότι πέρασε ανεπιστρεπτί η εποχή που οι βουλευτές έβαζαν το καλό τους κοστούμι για να βγουν στον αέρα των τηλεοπτικών εκπομπών. Μετά τον ντόρο που έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την Ευρώπη το ανατρεπτικό και casual στυλ τόσο του Αλέξη Τσίπρα όσο και του Γιάνη Βαρουφάκη, πολλοί είναι εκείνοι που ακολουθούν τα χνάρια τους και λανσάρουν νέο look στην πολιτική σκηνή. Πρώτο κρούσμα ήταν ο Κώστας Καραμανλής που πήγε στη Βουλή χωρίς γραβάτα. Είναι όμως και κάποιος που δεν περίμενε κανείς ότι θα ακολουθήσει αυτόν το δρόμο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε να προσαρμοστεί στις νέες ενδυματολογικές επιταγές... Η εμφάνισή του στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με ζιβάκο, τζιν και ορειβατικό μποτάκι, δεν ήταν δυνατό να περάσει απαρατήρητη.
Στο χαλαρό στυλ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας υποκλίθηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος. «Εντάξει!! Wow! Στον Δρόμο "Styling" που άνοιξε ο Βαρουφακης!» έγραψε στο Twitter. Ο Άδωνις
Γεωργιάδης έχει στην παρούσα φάση από διέλευση τον Ερμή (επικοινωνία) στον Υδροχόο (πρωτοτυπία, ανατροπή) σε όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Πλούτωνα (συλλογικό ασυνείδητο, αναδημιουργία) στον Ζυγό (κομψότητα, εξισορρόπηση, αποδοχή) πράγμα που υποδηλώνει πως κάνει κάποιο ενδυματολογικό «ρετούς» για να δείχνει πιο... κοντά στα λαϊκά πρότυπα.

*Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι γεννημένος στις 6 Νοεμβρίου 1972

«Εύθραυστη Ειρήνη» μεταξύ Ρωσίας –Ουκρανίας μετά την υπογραφή συμφωνίας

Τέλος δίχως τέλος! Το Κίεβο και οι Φιλορώσοι αντάρτες υπέγραψαν οδικό χάρτη για την ειρήνευση στην Ουκρανία. Το ανακοίνωσαν χωριστά οι πρόεδροι της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, της Ουκρανίας Βίκτορ Ποροσένκο και από κοινού ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ. «Η Ομάδα Επαφής υπέγραψε έγγραφο που ετοιμάσαμε εν μέσω μεγάλης έντασης», δήλωσε ο κ. Ποροσένκο. Η δήλωσή του επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο της Ρωσίας. «Αυτό το κείμενο αντιμετωπίζει όλα τα ζητήματα και υπεγράφη από την Ομάδα Επαφής και τους αυτονομιστές», δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ στην κοινή δήλωσή του με την κυρία Μέρκελ. Μιλώντας στους δημοσιογράφους έπειτα από συνομιλίες 16 ωρών, ο πρόεδρος της Ρωσίας ανακοίνωσε: «Κατορθώσαμε να συμφωνήσουμε στα κύρια ζητήματα» προσθέτοντας ότι η κατάπαυση του πυρός θα τεθεί σε ισχύ στις 15 Φεβρουαρίου. Η υπογραφή της συμφωνίας έγινε με τον πλανήτη της Uranian Astrology, που σχετίζεται με τις πολεμικές καταστάσεις, τον Ζευς, να συναντά σε κοσμικό επίπεδο το μεσοδιάστημα Ποσειδώνα /Άδμητου, πράγμα που σημαίνει πως αυτή η εκεχειρία δεν έχει πολλές πιθανότητες να τηρηθεί, αφού θα υπάρξουν γεγονότα που θα της βάλουν «φωτιά».

*Η εκεχειρία υπογράφηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2015

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved