Αστρολογική επικαιρότητα 11/2: Η κόντρα Καμμένου - Θεοδωράκη για την ΕΡΤ

Η κόντρα του Π. Καμμένου στο Σ. Θεοδωράκη για τις αμοιβές του από την ΕΡΤ και το άδοξο τέλος του γάμου του serial killer, Charles Manson

Αστρολογική επικαιρότητα 11/2: Η κόντρα Καμμένου - Θεοδωράκη για την ΕΡΤ

Ο «χείμαρρος» Πάνος Καμμένος «έπνιξε» το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη

Η «μπουλντόζα» της Κυβέρνησης ισοπέδωσε το «σακίδιο»! Σφοδρή κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Σταύρου Θεοδωράκη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πάνος Καμμένος στο τέλος της ομιλίας του έκανε αναφορά στις αμοιβές του Σταύρου Θεοδωράκη από την ΕΡΤ, μιλώντας για 20.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο. «Ποιοι τα έπαιρναν από την ΕΡΤ τόσα χρόνια; Πόσα έπαιρνε ο ίδιος για τις συμπαραγωγές στην ΕΡΤ; Ποιοι ήταν εκείνοι που βούλιαξαν την ΕΡΤ; Οι άνθρωποι της διαπλοκής σαν κι αυτόν», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Αμέσως, ο κ. Θεοδωράκης απάντησε «Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι και δεν ζούμε από τα λεφτά των πατεράδων μας», και πρόσθεσε «Υπάρχουν άνθρωποι που ήταν υποχρεωμένοι να δουλέψουν σε πολλά μαγαζιά», απαριθμώντας τα ΜΜΕ στα οποία έχει εργαστεί. «Σας λέω ότι κι εγώ δούλεψα επί πολλά χρόνια. Κι αν λέτε για την περιουσία του πατέρα μου, δούλεψε κι αυτός και πλήρωνε φόρους κανονικά. Αλλά 20.000 ευρώ την εκπομπή δεν έπαιρνε, ούτε έπαιρναν οι υπάλληλοι της ΕΡΤ που κάποιοι τους πέταξαν στο δρόμο. Εργάζονταν με 700 ευρώ και βρέθηκαν απολυμένοι γιατί κάποιοι σαν κι εσάς έπαιρναν την μερίδα του λέοντος» του απάντησε ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ εκτός από πύρινο λόγο με τον Ερμή στον Κριό έχει στο ωροσκόπιό του τον Ουρανό (θυελλώδης) σε σύνοδο με τον Άρη (αντίδραση) στην Παρθένο (ορθολογισμός, τεκμηρίωση, αποδεικτικά γεγονότα) και ακόμη και όταν αντιδρά σαν σίφωνας βασίζεται σε απτά στοιχεία.

{youtube}nF_9JOBcNos{/youtube}

Αστρολογική επιβεβαίωση: Άδοξο τέλος είχε ο γάμος του serial killer, Charles Manson, όπως είχαμε γράψει από 18/11/2014

Του γάμου τα «καμώματα» τα βλέπει ο Κρόνος και γελάει! O δολοφόνος κατ' εξακολούθηση Charles Manson, που βρίσκεται στην φυλακή εδώ και πολλά χρόνια, επρόκειτο να παντρευτεί μια 53 χρόνια νεότερή του αφοσιωμένη θαυμάστρια. Τελικά, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Daniel Simone, o Charles Manson δήλωσε «Ο γάμος τελείωσε». Κι αυτό γιατί η 27χρονη Afton Elaine Burton, γνωστή και ως Star, ήλπιζε ότι αν τον παντρευόταν θα μπορούσε να αποκτήσει την σωρό του -μετά θάνατον- έτσι ώστε μαζί με μερικούς φίλους της να την εκθέσουν σε μια γυάλινη θήκη στο Λος Άντζελες. Πίστευαν από ό,τι φαίνεται ότι ο τάφος του θα μπορούσε να γίνει ατραξιόν όπως του Lenin και να προσελκύσει έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών που θα πλήρωναν χρήματα για να δουν τη σωρό και αυτό δεν άρεσε στον Manson. Κάπως έτσι, η άδεια γάμου του με την Burton έληξε πρόσφατα όπως και η σχέση τους. Στην Αστρολογική Επικαιρότητα της 18ης Νοεμβρίου 2014 είχαμε σχολιάσει αυτόν τον γάμο γράφοντας αυτολεξεί «Ωστόσο, ο γάμος γίνεται με τον διελαύνοντα Κρόνο (απόσταση, κρίση) στον Σκορπιό (πάθος, εμμονή, φανατισμός) στον 7ο γενέθλιο οίκο (γάμος) που υποδεικνύει μια παθιασμένη σχέση από απόσταση που θα έχει άδοξο τέλος». Διότι εδώ, στο astrology.gr, ό, τι διαβάζετε είναι, όπως λέει και ο λαός, «λίρα εκατό».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved