Αστρολογική επικαιρότητα 6/2: Η σκληρή απάντηση του Π. Καμμένου στις δηλώσεις της Γερμανίδας Υπουργού Άμυνας

Η απάντηση του Πάνου Καμμένου στις δηλώσεις της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν και η έκκλιση ενός απελπισμένου κατοίκου στον Πάπα Φραγκίσκο

Αστρολογική επικαιρότητα 6/2: Η σκληρή απάντηση του Π. Καμμένου στις δηλώσεις της Γερμανίδας Υπουργού Άμυνας

Ο Πάνος Καμμένος: Ανεπίτρεπτες και εκβιαστικές οι δηλώσεις Γερμανών πολιτικών

Της τα είπε και από την καλή και την ανάποδη ο Πανος Καμμένος! Σκληρή απάντηση στις δηλώσεις της Γερμανίδας υπουργού Άμυνας, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, που δήλωσε στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung ότι η Ελλάδα, προσεγγίζοντας τη Ρωσία, θέτει σε κίνδυνο τη θέση της στο ΝΑΤΟ και πως στο ΝΑΤΟ οι σύμμαχοι πρέπει να στέκονται αλληλέγγυοι ο ένας δίπλα στον άλλον, έδωσε χτες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Πιο συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος με αποφασιστικότητα όπως ορίζει ο Ήλιος του στον Ταύρο και με ευθύτητα κι οξύ ύφος όπως προτάσσει ο αγωνιστικός και ατρόμητος Ερμής του στον Κριό είπε: «Η Ελλάδα ήταν πάντοτε στο πλευρό των συμμάχων όταν αντέκρουαν τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής. Η συμπεριφορά και οι δηλώσεις Γερμανών πολιτικών που αντικαθιστούν θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ είναι, όχι μόνο ανεπίτρεπτες, αλλά και εκβιαστικές. Υπονομεύουν τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς, εκτός κι αν η Γερμανία έχει στόχο να διαλύσει την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ. Πάντως η Ελλάδα δεν προτίθεται να υποκαταστήσει την Γερμανία στις προνομιακές της σχέσεις με την Ρωσία».

*Ο Πάνος Καμμένος είναι γεννημένος στις 12 Μαΐου 1965

Σε απόγνωση ένας κάτοικος... από τις καμπάνες!

Σώπα όπου να 'ναι θα σωπάσουν οι καμπάνες! Ένας Αυστριακός, σε απόγνωση επειδή οι καμπάνες του καθεδρικού ναού του Λιντς όπου κατοικεί σημαίνουν κάθε 15 λεπτά κατά τη διάρκεια της νύχτας, ανέθεσε στον δικηγόρο του να απευθύνει έκκληση στον... Πάπα Φραγκίσκο μήπως και καταφέρουν οι άνθρωποι της περιοχής να ξανακοιμηθούν! Όπως είπε ο δικηγόρος Βόλφγκανγκ Λιστ, ο πελάτης του μέτρησε ότι οι καμπάνες σημαίνουν 222 φορές από τις 22:00 μέχρι τις 06:00 τα ξημερώματα. "Σας ικετεύουμε, Άγιε Πατέρα, να παρέμβετε (...) για να διασφαλίσουμε το δικαίωμα των κατοίκων του Λιντς σε έναν ήσυχο και ανανεωτικό ύπνο, για να σταματήσουν οι καμπάνες να χτυπούν τη νύχτα", έγραψε ο δικηγόρος στην επιστολή του προς τον Ποντίφικα. "Οι νυχτερινές κωδωνοκρουσίες δεν έχουν θρησκευτικά αίτια", υποστηρίζει, κάνοντας αναφορά στο "πνεύμα ανανέωσης" στο Βατικανό. "Ελπίζουμε ότι το νέο ύφος σας θα αποτελέσει παράδειγμα για τον αυστριακό κλήρο", προσθέτει. Ο επίσκοπος του Λιντς ωστόσο δεν βλέπει τα πράγματα μ' αυτόν τον τρόπο. Αρνήθηκε να συζητήσει το θέμα "με χριστιανικό πνεύμα", όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος, και για αυτό η υπόθεση έχει φτάσει πλέον στα δικαστήρια. Το συμβάν δημοσιοποιήθηκε με τον Κρόνο (χτύπημα, χρόνος, εθιμοτυπικό) στον Τοξότη (πληθωρικότητα, πολλές φορές πέραν του δέοντος) σε κοσμικό επίπεδο να βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (μουσική) στους Ιχθύες (Θείο).

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved